Prins Hendriklaan 46A

3071 LE Rotterdam

Prijs

€ 475.000,- k.k.

Bouwjaar

1907

Woonoppervlakte

125 m2

inhoud

457 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Karakteristieke en ruime 5-kamer bovenwoning van 125 m2 gelegen op het prachtige Noordereiland! Het appartement beschikt o.a. over een diepe woonkamer, 3 slaapkamers, een speelse indeling, een loggia en een balkon. Het Noordereiland is een geliefde wijk en biedt een prachtig uitzicht over De Maas! Het is een fijne plek waar je rustig kunt wonen, maar toch het stadse leven binnen handbereik hebt. In de nabije omgeving vind je diverse restaurants, waaronder het beroemde Pop-Up Visrestaurant A La Plancha, Koozie of Fadi’s. Via de Erasmusbrug en de Willemsbrug bereik je eenvoudig en snel het stadscentrum met populaire plekken zoals Witte de Withstraat, de lijnbaan en de Oude Haven. Bovendien biedt het Noordereiland zelf ook diverse scholen, kinderopvang, winkels, openbaar vervoer en voldoende parkeermogelijkheden.

Indeling:

2e verdieping:
Ruime overloop met toilet, (meter)kast en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer is een erg diepe kamer van ruim 10 meter lang! Door de hoekligging treedt er middels de authentieke erker extra daglicht binnen waardoor het een fijne en lichte kamer is. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de loggia waar je gedurende alle seizoenen een heerlijke plek hebt waar je in alle rust kunt zitten. De dichte keuken is te bereiken vanuit de hal is gelegen aan de achterzijde van de woning. De 1e slaapkamer ligt aan de voorzijde en is bijvoorbeeld zeer geschikt als kinderkamer of home office.

3e verdieping:
Overloop met CV-opstelling en toegang tot de 2 slaapkamers en badkamer. Beide slaapkamers zijn erg ruim van formaat waardoor er voldoende plek is voor een tweepersoonsbed. De kamer aan de voorzijde beschikt over een vaste kast, handig voor extra opbergruimte en de slaapkamer aan de achterzijde grenst aan het balkon (zuidoosten). De badkamer is volledig betegeld en heeft een ligbad met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Ook vanuit de badkamer betreed je het balkon.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1907
-Energielabel D
-Het appartement is gelegen op eigen grond
-Woonoppervlak 125 m2
-Actieve VvE met een maandbijdrage van € 40,- per maand
-Verwarming en warm water middels CV-ketel
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR