Zwart Janstraat 108A 01

3035 AX Rotterdam

Prijs

€ 349.000,- k.k.

Bouwjaar

1894

Woonoppervlakte

67 m2

inhoud

233 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Appartement in de gezellige Zwart Janstraat met 2 slaapkamers en een woonoppervlakte van 67 m2 met dakterras! Dit 3-kamerappartement is perfect voor personen die van het bruisende stadsleven houden. De wijk Het Oude Noorden is een hippe buurt met tal van verborgen juweeltjes die het ontdekken meer dan waard zijn. Om de hoek bevindt zich de Zwaanshals wat barst van de leuke boetiekjes en designwinkels. De Zwaanshals verwelkomt vele gezellige eetgelegenheden en op het Noordplein vind je wekelijks de Oogst Markt, waar altijd iets nieuws te ontdekken valt. Daarnaast geniet je hier van een gunstige locatie met tal van recreatiemogelijkheden. Supermarkten, scholen en kinderdagverblijven zijn in de buurt, terwijl het stadscentrum slechts op 5 minuten fietsafstand ligt. Het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar met station Rotterdam Noord, trams en het Centraal Station in de buurt, en de snelwegen A13 en A20 zijn gunstig gelegen.

Indeling:

1e Verdieping:
Bij binnenkomst stapt u meteen de sfeervolle woonkamer binnen. Dankzij de grote raampartijen wordt de ruimte overspoeld met natuurlijk licht, wat een warme en uitnodigende sfeer creƫert. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor zowel een comfortabele zithoek als een grote eettafel, wat het ideaal maakt voor gezellige diners met vrienden en familie. Grenzend aan de woonkamer vindt u de prachtige open keuken. Deze moderne keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een oven, vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat en een afzuigkap, waardoor het een droom is voor iedere kookliefhebber. De masterbedroom is aan de achterzijde van de woning gelegen. Dit is een royale kamer met meer dan genoeg ruimte voor een 2-persoons bed. Daarnaast heb je toegang tot het balkon, vanwaar je via een trap het lager gelegen terras kunt bereiken dat op het zuidwesten ligt. Ook de 2e slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, deze kamer kan goed functioneren als kinderkamer/home office. De badkamer is is te bereiken vanuit de hal en is voorzien van een vrijstaand ligbad, dubbele wastafel met meubel en een inloopdouche. Daarnaast biedt de hal toegang tot het toilet en een kast met was-/drogeraansluiting.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1894
-Voorzien van een balkon en een dakterras
-De VVE is adhoc, er is een gezamenlijke opstalverzekering
-Instapklaar
-Gebruiksoppervlakte wonen ca 67 m2
-In 2020/2021 is de woning gerenoveerd (o.a. vloeren, isolatie, kozijnen, vloerverwarming, keuken, badkamer en dak zijn volledig vernieuwd)
-Het appartement is gelegen op eigen grond
-In de koopovereenkomst zullen er gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen

-Oplevering
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR