Peppelweg 80B

3053 GP Rotterdam

Prijs

€ 275.000,- k.k.

Bouwjaar

1958

Woonoppervlakte

58 m2

inhoud

203 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Gezellig 2-kamer appartement van 58 m2 gelegen in de geliefde buurt Schiebroek. De woning is voorzien van een ruime woon-/eetkamer, een riant balkon op het zuiden en een slaapkamer. Het appartement aan de Peppelweg 80B biedt een unieke woonervaring in een levendige, maar ook groene omgeving. Gelegen aan een charmante en breed opgezette gezellige straat met historische gevels biedt het de perfecte combinatie tussen rust en het bruisende stadsleven. De nabijheid van goede scholen en sportfaciliteiten maakt het ideaal voor gezinnen. Met de A20 dichtbij en het centrum van Rotterdam op slechts 15 minuten fietsen, is de locatie uitstekend bereikbaar en liggen alle stadsvoorzieningen binnen handbereik.

Indeling
Trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Hal/entree met toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de overvloed aan licht op, dankzij de grote ramenpartijen aan zowel de voor- als achterzijde. De woonkamer biedt voldoende plek voor zowel een comfortabele zit- als eethoek. Het is de ideale plek om te ontspannen of om gasten te ontvangen.
De zithoek gelegen aan de achterzijde biedt toegang tot het riante balkon/terras. Het terras strekt zich uit over de volledige breedte van de woonkamer en biedt een oase van rust en dat middenin de stad! Met een diepte van 3,40 meter is er genoeg ruimte voor een loungeset of een eettafel, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van zonnige dagen. Grenzend aan de eetkamer bevindt zich de half open keuken die voorzien is van diverse soorten inbouwapparatuur zoals een 4-pits keramische kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Ook biedt de keuken toegang tot het balkon. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De kamer heeft een handige indeling die voldoende ruimte biedt voor een tweepersoonsbed en kledingkasten. De directe toegang tot het balkon maakt de slaapkamer extra aantrekkelijk. Naast de slaapkamer bevindt zich de efficiënt ingerichte en betegelde badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel, toilet en een wasmachine-/droger aansluiting.

Bijzonderheden:
-Eigen grond
-Energielabel C
-Woonoppervlakte 58 m2
-Externe berging 7 m2
-Ruim terras op het zuiden en balkon op het noorden
-Verwarming en warm water middels CV-ketel
-De V.v.E. is actief met een maandelijkse bijdrage van € 204,35
-In de koopakte zal er een ouderdoms-/funderings clausule worden opgenomen

Oplevering:
– in overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR