Oppert 178

3011 HV Rotterdam

Prijs

€ 585.000,- k.k.

Bouwjaar

2007

Woonoppervlakte

95 m2

inhoud

305 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Zeer centraal gelegen 3-kamer bovenwoning 95 m2 op de 4e verdieping in het bruisend hartje van Rotterdam, midden in het winkelgebied met legio aan terrasjes, de Rotterdamse Markt en andere horecagelegenheden. De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer met aangrenzend een balkon en uitzicht top de fantastische binnenruin, 2 ruime slaapkamers en een parkeerplaats. Het moderne complex is gelegen tussen de Hoogstraat en de Meent, het grote plein en Laurenskerk. Alle denkbare voorzieningen en het openbaar vervoer (station Blaak) zijn binnen handbereik.

4e verdieping:
Ruime hal/entree met toilet, meterkast, berging met was-/drogeraansluiting en toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De ruimte is voorzien van een sfeerhaard en beschikt over een prachtige lichtinval door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is er een schuifpui met toegang tot het riante balkon gelegen op het Noordoosten en heeft een mooi uitzicht op de groene binnentuin. Hier kan je in de zomer heerlijk van de ochtendzon genieten en het waanzinnige uitzicht. De woonkamer staat in open verbinding met de half open keuken, welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie. De badkamer is volledig betegeld en heeft een vrijstaand ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel met wastafelmeubel. Aan de voorzijde van de woning heb je toegang tot twee ruime slaapkamers met veel lichtinval. Er is voldoende plek voor een tweepersoonsbed en kledingkast, ook kan de tweede kamer goed gebruikt worden als home office.

Parkeerplaatsen:
De vraagprijs is inclusief één eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte 95 m2
-Eigen grond
-Bouwjaar 2007
-Lift aanwezig
-Beschikt over een eigen parkeerplaats (inbegrepen in de koopsom)
-Verwarming en warm water middels stadsverwarming
-De VvE is actief met een maandelijkse bijdrage van € 209,91 per maand
-Het volledige appartement is voorzien van dubbel glas

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR