Van der Meydestraat 12BG

3039 TH Rotterdam

Prijs

€ 389.500,- k.k.

Bouwjaar

1932

Woonoppervlakte

63 m2

inhoud

255 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Karakteristiek 3-kamerappartement van 63 m2 met tuin van 60 m2 gelegen in de geliefde wijk Blijdorp! De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, en natuurlijk de heerlijke tuin. Daarnaast bevindt zich het bruisende Vroesenpark vlakbij, en het centrum is binnen enkele minuten bereikbaar. Hier kunt u genieten van de groene omgeving en toch snel toegang hebben tot het stadsleven. Albert Heijn, diverse delicatessenwinkels (zoals Kaaspaleis en Winkelman), openbaar vervoer (inclusief metrostation Blijdorp) en snelwegen naar Amsterdam en Utrecht zijn allemaal in de directe omgeving beschikbaar. Met de fiets bereikt u het stadscentrum binnen slechts 5 minuten.

Indeling:
Afgesloten portiek met bellentableau en toegang tot de begane grond.

Begane grond:
Hal met inbouwkasten en toegang tot diverse vertrekken. De lichte woonkamer geeft via openslaande deuren toegang tot de ruime veranda en de royale achtertuin. De tuin strekt zich uit over de volledige breedte van de woning en beschikt over een schuur, met voldoende ruimte voor een gezellige zithoek of eettafel. Doordat de ligging op het zuiden is het een fantastische plek om op zomerse dagen van de zon te genieten! Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer, groot genoeg voor een tweepersoonsbed en kast. Dankzij de grote raampartijen treedt er veel lichtinval de woning binnen, wat een prettige sfeer creëert. De open keuken is uitgerust met een 5-pits gasfornuis, veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Aan de voorzijde van de woning ligt de 2e slaapkamer, momenteel in gebruik als kinderkamer, maar ook geschikt als bijvoorbeeld een werkkamer. Via de hal bereik je de badkamer. Deze is voorzien van een bubbelbad, aparte douche, wastafelmeubel, toilet en een kast met aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1932
-Gelegen op eigen grond
-Woonoppervlakte 63 m2
-Royale tuin op het zuiden (60 m2)
-Actieve VvE, bijdrage € 100 per maand
-Verwarming en warmwater middels CV-ketel (2017)
-Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas
-De wijk Blijdorp is aangewezen als beschermd stads en dorpsgezicht
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
In overleg

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR