Karl Weisbardstraat 34

3015 GM Rotterdam

Prijs

€ 1.450.000,- k.k.

Bouwjaar

2020

Woonoppervlakte

150 m2

inhoud

546 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Een fenomenaal dubbel penthouse in New York achtige stijl op loopafstand van het centrum van Rotterdam met een spectaculair uitzicht over de wereldstad en haven gelegen aan de voorzijde van het appartement. Het penthouse is onderdeel van het kleinschalige appartementengebouw ‘The Central’, één van de 15 gebouwen die samen de nieuwe buurt ‘Little C’ vormen, aan de Coolhaven in het westelijk deel van het centrum van Rotterdam. Het dubbel penthouse ligt op de 6e en 7e verdieping en beschikt over een royaal dakterras op het zonnige westen. In de avondzon samen met familie, vrienden of buren geniet je hier van een grootstedelijk uitzicht en ambiance van een wereldhavenstad! Naast een oppervlakte van 150m² beschikt het zeer lichte appartement over een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een ruime berging. Het penthouse is instapklaar en luxe afgewerkt!

‘Little C’ is een nieuw en besloten stukje Rotterdam met de industriële uitstraling en architectonische sfeer van New York: ateliers, werkplekken, horeca, groene en collectieve daktuinen, sfeervolle en intieme pleintjes, straatjes met loopbruggen en een eigen park langs de Coolhavenkade. En op loopafstand van het bruisende centrum met cafés, restaurants, de wereldhaven en het museumpark met het nieuwe Boijmans van Beuningen. ‘Little Coolhaven’ is als een echte village en oogt en voelt als ‘Little New York’ in Rotterdam! Nieuw stadspark aan de Coolhaven ‘Little C’ ligt op de kop van bedrijvige Coolhaven aan de Parksluizen die toegang geven tot de Rotterdamse haven aan de Nieuwe Maas. Vanaf het nieuwe stadspark kijk je uit over de bedrijvigheid op het water en doet je dagelijks beseffen dat je woont in een ook groene grootstedelijke omgeving.

Indeling van het penthouse:

Begane grond:
Een ruime gemeenschappelijke entreehal met brievenbussen, bellentableau en lift.

6e Verdieping:
In de hal op de 6e verdieping bevindt zich de ruime privé-berging en de toegang tot het gemeenschappelijk dakterras. De ruime entree naar het appartement is voorzien van een berging/garderobe en een exclusief toilet met luxe (Japanse) spoeltoilet en fontein. De entreehal geeft toegang tot de ruime en lichte woon- en eetkamer. De vloer is voorzien van een visgraat parketvloer die doorloopt in het gehele appartement. De keuken is voorzien van een high end keukenblok (Leicht) met kookeiland. Alle apparatuur is aanwezig en van A kwaliteitsmerken. Het werkblad is van marmer. Een grote pui geeft vanuit de woonkamer toegang tot het royale dakterras (20m2). Samen met zwarte raamkozijnen in het appartement geeft deze zwarte pui (met roeden) de ruimte een industriële uitstraling. Het dakterras met een speels gedecoreerd hekwerk biedt een panoramisch uitzicht over de Coolhaven en de rest van de Rotterdamse haven.

7e Verdieping:
Via een open trap in de woonkamer bereik je de overloop op de 7e verdieping. De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers, de 2 badkamers, een riante inloopkast, toilet en de technische ruimte. De “master bedroom” bevindt zich aan de voorzijde van deze verdieping, met daar aangrenzend een luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel en vloerverwarming. De 2e slaapkamer aan de achterzijde biedt een uniek 24/7-uitzicht op de Euromast. Een 2e luxe (gasten)badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, vloerverwarming en messing kranen, apart toilet met wandcloset en fontein. De 3e slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde en heeft een zijraam. Tussen beide slaapkamers is een riante inloopkast gesitueerd.

Parkeergarage (-1)
-In de mooi uitgevoerde parkeergarage bevindt zich een individuele parkeerplaats dichtbij de lift.

Bijzonderheden:
-Energielabel A
-Bouwjaar 2020
-Eigen grond
-Privé berging gelegen op de 6e verdieping
-Privé parkeerplaats met eigen laadpaal in ondergelegen parkeergarage (inbegrepen in de koopsom)
-Ruim gezamenlijk terras op de 6e verdieping
-Verwarming en warm water d.m.v. stadsverwarming
-Domoticasysteem (verlichting, audio en beveiliging)

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR