Gasstraat 1

3114 NA Schiedam

Prijs

€ 225.000,- k.k.

Bouwjaar

1868

Woonoppervlakte

89 m2

inhoud

312 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Ruime 3-kamer woning (89 m2) in de gezellige volksbuurt “De Gorzen”! De Gasstraat ligt aan de rand van Rotterdam en nabij het centrum van Schiedam. Diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving gelegen. Scholen, openbaar vervoer en ook het historische centrum van Schiedam liggen op loopafstand. De uitvalswegen A20 en A4 zijn met een aantal autominuten te bereiken.

Indeling

Begane grond
Entree op straatniveau. De hal met garderobe geeft toegang tot de woonkamer aan de voorzijde van de woning. Door de grote raampartijen is dit een lichte, sfeervolle ruimte. De open indeling verbindt het zit- en eetgedeelte van de woonkamer met de keuken. De landelijke keuken is uitgerust met inbouwspots en diverse inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, oven en vlakscherm afzuigkap. Via de keuken bereik je de afgesloten wasruimte en het betegelde toilet.

Eerste verdieping
Overloop/hal met inbouwkasten en toegang tot alle vertrekken. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning biedt voldoende ruimte voor een royaal bed en kast. Deze slaapkamer is voorzien van lambrisering, een dakkapel en originele glas-in-lood ramen. De tweede slaapkamer aan de achterzijde is afgewerkt met kraaldelen en airconditioning. De badkamer beschikt over een douche, wastafelmeubel met geïntegreerde wastafel en spiegel, inbouwspots, een lichtkoepel, designradiator en een wandcloset.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte 89 m2
-Eigen grond
-Deels voorzien van dubbel glas
-Verwarming en warm water middels CV-ketel (2021)
-Gratis parkeren
-Gelegen in kindvriendelijke buurt met vele voorzieningen
-2 ruime slaapkamers
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdoms-, asbest- en funderingsclausule worden opgenomen.

-Oplevering
-In overleg, per direct mogelijk

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR