Azaleastraat 37A

3051 TD Rotterdam

Prijs

€ 375.000,- k.k.

Bouwjaar

1933

Woonoppervlakte

92 m2

inhoud

250 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

4

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Het Kleiwegkwartier is een leuke en gezellige jaren 30 woonwijk. In de directe omgeving van de woning zijn er tal van winkels en leuke horecagelegenheden gevestigd en daarmee is de wijk, wat dat betreft, geheel zelfvoorzienend. Wil je toch naar het centrum of het CS, dan kan dat vrij snel en makkelijk met het openbaar vervoer en met de fiets ben je er al binnen 10 minuten.

Het project:
Aan de Azaleastraat 37 bieden wij je project “ AZL”. Het project bestaat uit twee bovenwoningen, die we Thelma & Louise hebben genoemd en waarvan we Thelma in verkoop hebben genomen. De twee woningen zijn onderdeel van een actieve VVE, die naast onze woningen uit nog één andere (beneden)woning bestaat.

Voor wat betreft het casco zijn onder meer fundering, gevels, balkons en de ramen en kozijnen volledig aangepakt. Intern hebben wij Thelma geheel gerenoveerd op de ons zo kenmerkende wijze.

Het appartement:
Dit appartement is gelegen op de eerste, tweede en zolderverdieping van het pand. Wat eigenlijk direct opvalt is de ruimtelijke beleving en de hoeveelheid licht op iedere verdieping. Door een slimme indeling, het betrekken van de voormalige keuken en gang bij de woonkamer en door het plaatsen van een dakkapel op de zolderverdieping, hebben we veel licht en ruimte gecreëerd en zijn we er in geslaagd de woning optisch groter te laten lijken dan ze feitelijk is. Zowel de CV- als de elektra installatie zijn vervangen en de ramen zijn voorzien van dubbel glas. Verder beschikt het appartement over een luxe keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, een eigentijdse badkamer met douche en separaat bad en is er op alle verdiepingen een parketvloer gelegd. Tenslotte geven zowel de woon- en slaapverdieping toegang tot een balkon.
Interesse? Maak dan een bezichtigingsafspraak. Dan krijg je een goede indruk van de locatie en het appartement en kunnen onze collega’s je verder informeren en rondleiden.

BIJZONDERHEDEN
-Bouwjaar circa 1930;
-Eigen grond;
-Woonoppervlak circa 92 m2 ;
-Inhoud circa 250 m3;
-VVE bijdrage circa € 81,- per maand;
-Projectnotaris van toepassing;
-Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing;
-Diverse garantievoorwaarden van toepassing.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR