Bentincklaan 61B

3039 KK Rotterdam

Prijs

€ 335.000,- k.k.

Bouwjaar

1941

Woonoppervlakte

88 m2

inhoud

287 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Heerlijk licht en ruim 3- voormalig 4 kamer appartement van 88m2 aan de Bentincklaan in het geliefde Blijdorp. Zeer centraal gelegen en om de hoek van de prachtige dierentuin Blijdorp. Ook de locatie is uitstekend met alle denkbare voorzieningen als uitvalswegen, openbaar vervoer (metrostation Blijdorp), winkels, leuke restaurants en wijnbar, het Vroesenpark en het stadscentrum op loop- of fietsafstand.

Indeling

Begane grond:
Afgesloten entree naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Entree naar het tochtportaal welke toegang geeft tot de ruime hal. Vanuit de hal zijn alle ruimtes te bereiken.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en door middel van een doorbraak is er extra ruimte gecreëerd en is er tevens toegang tot het balkon aan de voorzijde. De eetkamer is aan de achterzijde gelegen en is te bereiken vanuit de hal, maar ook vanuit de woonkamer door middel van schuifdeur. Tevens is er een balkon aan de achterzijde gelegen welke toegankelijk is vanuit de eetkamer. Aan de achterzijde is tevens de ruime slaapkamer gelegen. Door de aanwezigheid van de grote raampartijen is dit een zeer lichte kamer. De keuken is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van diverse soorten apparatuur als een gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en losstaande koelkast. Tevens is in de keuken de aansluiting voor de wasmachine aanwezig en is het balkon ook vanuit daar te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel met meubel. Het toilet is separaat en is vanuit de hal te bereiken.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1941
-Gelegen op eigen grond
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
-Actieve VvE, maandelijkse bijdrage ca. € 125,- en ca. € 75,- stookkosten
-Verwarming door middel van blokverwarming en warm water door middel van boiler
-Berging in de onderbouw
-Twee balkons aan beide kanten van de woning
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdomsclausule worden opgenomen
-In de koopakte zal een niet-bewonersclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Blijdorp, Rotterdam

Als je het hebt over één van de populairste wijken van Rotterdam, dan zal de wijk Blijdorp waarschijnlijk vaak genoemd worden. Of je nu houdt van rust en groen of juist liever de reuring van het stadse leven opzoekt, Blijdorp heeft het allemaal

Neem bijvoorbeeld het Vroesenpark, waar het in de zomer bruist van de gezelligheid en waar mensen in de winter maar wat graag komen voor een heerlijke wandeling. En laten we Diergaarde Blijdorp ook niet vergeten; met een beetje geluk hoor je het brullen van de leeuwen vanuit je tuin of balkon!

Blijdorp is gevuld met gezellige kroegjes en cafeetjes waar buurtbewoners samenkomen. Bovendien ben je binnen no time in het centrum van Rotterdam, waar het bruisende stadsleven je omarmt. 

Ook wij steken het niet onder stoelen of banken: Blijdorp heeft een speciaal plekje in ons hart. De wijk is – op z’n Rotterdams gezegd – ‘ons wijkie’ en geeft ons dagelijks ontzettend veel energie. Niet voor niets is ons kantoor hier gevestigd!

 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR