Bentinckplein 90

3039 KP Rotterdam

Prijs

€ 399.500,- k.k.

Bouwjaar

1959

Woonoppervlakte

93 m2

inhoud

292 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Wonen op de 6e verdieping in de Statenflat in de populaire wijk Blijdorp! Ruim 3-kamerappartement (93 m2) gelegen op een toplocatie met een fantastisch vrij uitzicht over de stad. Het appartement is zeer centraal gelegen en ligt op steenworp afstand van Rotterdam Centraal. Door de vele raampartijen is er veel lichtinval, wat zorgt voor een erg ruimtelijk gevoel. De plint van de Statenflat heeft onlangs een renovatie gehad, waardoor de supermarkten zijn uitgebreid en er winkels bij zijn gekomen. Blijdorp is een geliefde locatie, waar jong en oud met plezier wonen, groen maar ook dynamisch door de ligging nabij het centrum van Rotterdam.

Indeling:
Afgesloten portiek met bellentableau en intercom en lift en trapopgang

6e Verdieping:
Vanaf de galerij is er toegang naar de woning. De entree geeft toegang tot de hal en vanuit de hal zijn alle ruimtes van de woning te bereiken. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft door het vele glas een fantastisch vrij uitzicht over de stad. De open keuken is ook aan deze kant en is voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur zoals een koel-/vriescombinatie, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is er toegang naar het zonnige balkon op het westen, waardoor er in de middag heerlijk van de zon kan worden genoten.

De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de galerijzijde. De grootste slaapkamer is ruim van formaat en voorzien van 3 vaste kasten. De 2e slaapkamer is wat kleiner, maar kan prima als logeer- of werkkamer gebruikt worden. De badkamer is eveneens aan de galerijzijde gelegen op de plek waar vroeger de keuken zat. Hierdoor is de badkamer zeer ruim van formaat en heerlijk licht door de aanwezigheid van het raam. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Van de oude badkamer is een handige wasruimte met opstelplaats voor de boiler en berging gemaakt. Hierdoor zijn er 2 inpandige bergingen voor extra opbergruimte. Het toilet is apart en vanaf de hal te bereiken.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1959
-Het appartement is gelegen op eigen grond
-Energielabel B
-Verwarming middels stadsverwarming, warm water middels een elektrische boiler
-Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage van € 211,50 stookkosten €128,27
-Dubbele liftinstallatie aanwezig
-Algemene fietsenstalling
-Het appartement is voorzien van dubbel glas
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads en dorpsgezicht
-In de koopakte zullen gezien het bouwjaar een ouderdoms- en asbest clausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

VandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR