Bergselaan 342A

3038 CP Rotterdam

Prijs

€ 275.000,- k.k.

Bouwjaar

1933

Woonoppervlakte

65 m2

inhoud

267 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Leuke benedenwoning, die nog geheel naar eigen smaak is in te richten, aan de Bergselaan in Bergpolder. In de woning zijn nog volop authentiek details aanwezig. In de buurt zijn diverse supermarkten en speciaalzaken te vinden, maar ook genoeg leuke restaurants en winkels op onder andere de Zwaanshals. Ook het openbaar vervoer zoals trein (Station Noord), tram, bus en de uitvalswegen A20 en A16 zijn in de directe omgeving gelegen.

Indeling

Begane grond:
Entree naar het tochtportaal, welke weer toegang geeft tot de hal. Vanuit de hal zijn alle ruimtes te bereiken. De woonkamer heeft aan de voorzijde een grote raampartij waar veel licht door naar binnenkomt. Tevens is hier de originele marmeren schouw aanwezig, waarop de moederhaard is aangesloten en zijn er 2 vaste kasten. Door middel van een en suite deur met glas-in-lood is de slaapkamer te bereiken, welke aan de achterzijde is gelegen. De slaapkamer is ruim van formaat en heeft ook nog een originele marmeren schouw. Door middel van openslaande deuren in de slaapkamer is de ruime achtertuin te bereiken, welke lekker zonnig is vanwege de ligging op het zuiden. Hierdoor kan er heerlijk worden genoten van een plekje in de zon. De keuken is eveneens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur. Ook vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel met meubel. Het toilet is separaat vanuit de hal te bereiken.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1933
-Gelegen op eigen grond
-Woonoppervlakte 65 m2
-Actieve VvE, bijdrage ca. € 40,- per maand
-Verwarming door middel van een moederhaard en warm water door middel van een elektrische boiler
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht
-In de koopovereenkomst zullen een ouderdomsclausule en een niet bewonersclausule worden opgenomen
-Projectnotaris van toepassing

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Bergpolder, Rotterdam

Grenzend aan de wijk Blijdorp en aan de noordkant van Rotterdam Centraal (CS) ligt de wijk Bergpolder. Ook deze wijk is bij velen favoriet. Wij denken dat dit ‘m voornamelijk zit in het dorpse gevoel wat je krijgt wanneer je er doorheen wandelt of rijdt. 

Beschermd stadsgezicht

Wist je dat een groot deel van de gebouwen in Bergpolder, net als in Blijdorp, beschermd stadsgezicht is? Hierdoor blijft de Rotterdamse architectuur beschermd, wat resulteert in een mooi en eenduidig aangezicht van de gebouwen. 

Het dak op! 

Kenmerkend voor Bergpolder zijn de Hofbogen. In de bogen onder deze oude spoorlijn vind je tal van leuke hotspots, van fantastische restaurants tot leuke vintage winkels. Bovenop de Hofbogen vind je het luchtpark. Nodig hier je vrienden of familie uit voor een gezellige picknick en geniet ondertussen van het mooie uitzicht over de stad.

 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR