Bergselaan 342C

3038 CP Rotterdam

Prijs

€ 199.500,- k.k.

Bouwjaar

1933

Woonoppervlakte

56 m2

inhoud

190 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Geheel naar eigen smaak in te richten bovenwoning gelegen aan de gezellige Bergselaan in Bergpolder. In de buurt zijn diverse supermarkten en speciaalzaken te vinden, maar ook genoeg leuke restaurants en winkels op onder andere de Zwaanshals. Ook het openbaar vervoer zoals trein (Station Noord), tram, bus en de uitvalswegen A20 en A16 zijn in de directe omgeving gelegen.

Indeling

Begane grond:
Portiek met opgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Toegang naar de hal. Vanuit de hal zijn alle ruimtes te bereiken. De woonkamer aan de voorzijde heeft een grote raampartij waardoor er vanaf deze kant een fijne lichtinval is. In de woonkamer is een originele marmeren schouw aanwezig. Door middel van 2 schuifdeuren is de slaapkamer te bereiken die aan de achterzijde is gelegen. De slaapkamer is ruim van formaat en heeft ook nog een marmeren schouw. Door middel van 2 openslaande deuren is het balkon te bereiken, welke op het zuiden is gelegen. De keuken is eveneens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur en de opstelplaats voor de boiler. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1933
-Gelegen op eigen grond
-Woonoppervlakte 56 m2
-Actieve VvE, bijdrage ca. € 40,- per maand
-Verwarming door middel van een moederhaard en warm water door middel van een elektrische boiler
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht
-In de koopovereenkomst zullen een ouderdomsclausule en een niet bewonersclausule worden opgenomen
-Projectnotaris van toepassing

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Bergpolder, Rotterdam

Grenzend aan de wijk Blijdorp en aan de noordkant van Rotterdam Centraal (CS) ligt de wijk Bergpolder. Ook deze wijk is bij velen favoriet. Wij denken dat dit ‘m voornamelijk zit in het dorpse gevoel wat je krijgt wanneer je er doorheen wandelt of rijdt. 

Beschermd stadsgezicht

Wist je dat een groot deel van de gebouwen in Bergpolder, net als in Blijdorp, beschermd stadsgezicht is? Hierdoor blijft de Rotterdamse architectuur beschermd, wat resulteert in een mooi en eenduidig aangezicht van de gebouwen. 

Het dak op! 

Kenmerkend voor Bergpolder zijn de Hofbogen. In de bogen onder deze oude spoorlijn vind je tal van leuke hotspots, van fantastische restaurants tot leuke vintage winkels. Bovenop de Hofbogen vind je het luchtpark. Nodig hier je vrienden of familie uit voor een gezellige picknick en geniet ondertussen van het mooie uitzicht over de stad.

 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR