Bergselaan 52A

3037 CB Rotterdam

Prijs

€ 169.500,- k.k.

Bouwjaar

1936

Woonoppervlakte

59 m2

inhoud

170 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Een bijzonder fraaie 2-kamer benedenwoning, dicht bij het centrum gelegen op een pleintje aan het begin van de Bergselaan. Vanuit de woonkamer is er vrij uitzicht. Het gehele appartement is tevens voorzien van een eikenhouten vloer, open keuken en het beschikt over een heerlijke tuin. Het stadscentrum, openbaar vervoer (tram, bus, trein; Centraal Station en de Randstad Rail) en het vele groen (Vroesenpark, Bergse Plassen, Rotte, etc.) dat de Noordzijde van de stad te bieden heeft liggen in de directe omgeving. De uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn daarnaast zeer goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree, tochtportaal met originele wandtegels en toegang tot woonkamer met open keuken voorzien van een modern keukenblok. De keuken is voorzien van een 4-pitsgasfornuis met oven, afzuigkap, magnetron en koel/vriescombinatie. Vanuit de woonkamer, gelegen aan de voorzijde, is er toegang tot de slaapkamer middels de glas in lood en suite deuren. Er zijn diverse inbouwkasten aanwezig. Aan de achterzijde ligt de slaapkamer met toegang tot tuin en de ruime badkamer met toilet, douche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting. Het appartement heeft een ruime tuin met schuur/berging en een nieuwe schutting. De tuin is recent aangelegd en gelegen op het oosten. Het beschikt over een achterom en er kan vanaf de vroege ochtend tot in de middag worden genoten van een zonnige dag.

Bijzonderheden:

-Het appartement is gelegen op eigen grond
-Centrale verwarming met moederhaard en warm watervoorziening middels geiser 2010
-De Vereniging van Eigenaren is actief, de bijdrage ca. € 60,- per maand.
-Keuken en badkamer vernieuwd in 2013
-De inboedel is ter overname

Oplevering:

-In overleg

VandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Liskwartier, Rotterdam

Een wijk vol lanen

Het Liskwartier kenmerkt zich door haar vele lanen en singels. Dit creëert een intieme sfeer. Prachtige gevels, knusse straatjes en groenstroken typeren de wijk. Het Liskwartier is erg geschikt voor mensen die wat rustiger willen wonen, maar wel een stadse leven binnen handbereik willen hebben. Dit komt ook mede doordat er veel bestemmingsverkeer is en weinig doorgaande wegen zijn.

 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR