Breitnerstraat 36B02

3015 XG Rotterdam

Prijs

€ 450.000,- k.k.

Bouwjaar

1934

Woonoppervlakte

106 m2

inhoud

361 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

4

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Licht 5-kamer appartement gelegen in de geliefde Breitnerstraat nabij het centrum van Rotterdam. Voor eigen inbreng is alle ruimte bij dit appartement en er kan zelfs nog gespeeld worden met de indeling. Laat je creativiteit de vrije loop! De Breitnerstraat is rustig gelegen, maar wel met alle stadse voorzieningen direct om de hoek! De Breitnerstraat biedt daarbij ook uitstekende verkeersverbindingen. Het grenst aan het Erasmus MC met het bijbehorende metrostation, dat een directe verbinding met Hoek van Holland biedt. Ook met de auto zit je zo op de A13 en A20.

Indeling

Begane grond:
Gedeelde opgang met entree naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Binnenkomst in de ruime hal, welke toegang geeft tot alle ruimtes van deze verdieping. De doorzonwoonkamer is zeer licht, omdat er aan beide kanten van de kamer grote raampartijen aanwezig zijn, waardoor er veel licht naar binnen komt. Aan de achterzijde is er, door middel van openslaande deuren, toegang naar het balkon. De dichte keuken is aan de achterzijde naast de woonkamer gelegen. In de keuken is nu een simpel keukenblok aanwezig, maar er is genoeg ruimte om een prachtige keuken van te maken. Ook vanuit de keuken is er toegang naar het balkon. Er zijn op deze verdieping 2 slaapkamers aanwezig. De slaapkamer aan de achterzijde is goed van formaat en kan eventueel ook ingericht worden als thuiswerkplek. Door middel van openslaande deuren geeft deze kamer toegang naar het balkon. De andere slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en kan eventueel ook bij de woonkamer betrokken worden. Het toilet is separaat vanuit de hal te bereiken. Vanuit de hal ik ook de trap naar de halve 3e verdieping te bereiken.

Halve 3e verdieping:
Vanaf de overloop zijn de 2 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De grootste slaapkamer is zeer ruim van formaat, si voorzien van een vaste kast en geeft door middel van openslaande deuren toegang tot het balkon. De andere slaapkamer kan ook als thuiswerkplek of inloopkast worden ingericht en geeft eveneens toegang tot het balkon door middel van openslaande deuren. De badkamer is op dit moment voorzien van een ligbad en wastafel. Op de overloop is ook de cv-ketel aanwezig.

Bijzonderheden:
-bouwjaar 1934
-gelegen op eigen grond
-het appartement is gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht
-in de koopovereenkomst zullen een niet-bewonersclausule, funderingsclausule, ouderdomsclausule en anti-speculatiebeding worden opgenomen
-projectnotaris van toepassing
-actieve VvE

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR