Burgemeester Meineszlaan 50B

3022 BL Rotterdam

Prijs

€ 545.000,- k.k.

Bouwjaar

1910

Woonoppervlakte

135 m2

inhoud

375 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

135 m2 | 4 kamers | Dakterras | West

Wij roepen het al langer en zien het gebeuren; West is het helemaal aan het worden! Veel jonge stellen en/of gezinnen beginnen deze wijk te herontdekken en kiezen bewust voor het ultieme “urban living” in dit deel van onze mooie stad.

De Burgemeester Meineszlaan is een bijzonder mooie, brede en authentieke straat midden in de stad. De statige panden in de straat zijn, in combinatie met al het groen, een lust voor het oog. In de straat is altijd sprake van gezellige bedrijvigheid; buren die met elkaar staan te kletsen, kinderen die op de fiets uit school komen en de laatste maanden van het jaar op de hoek van de straat, dé oliebollenkraam van Rotterdam en de beste oliebollenbakker van Nederland, Richard Visser.

Op loopafstand van dit urban apartment bevinden zich veel binnenstedelijke voorzieningen waaronder scholen, leuke espressobarretjes, restaurants en uiteraard veel winkels en boetiekjes.

Dan over het project:

Het oude en voorheen vervallen pand op nummer 50, dat in het verleden dienst deed als opvanghuis, hebben we getransformeerd naar twee schitterende eigentijdse stadsappartementen.

Voor wat betreft het casco hebben we onder meer de dakbedekking en gevelkozijnen aan de voor- en achterzijde vervangen en hebben we de voor en achtergevel gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Intern zijn beide woning opnieuw ingedeeld en geheel gerenoveerd.

De gehele woning is voorzien van een mooie en warme eiken parketvloer, de brickwall in de trapopgang en woonkamer en donkere kozijnen zorgen voor een stoere, wat industriële uitstraling. Ook hebben we een grote, moderne keuken met diverse inbouwapparatuur geplaatst, is er een ruime badkamer aanwezig, zijn de elektrische- en CV installatie vervangen, is de woning geheel gestukadoord, geschilderd en voorzien van dubbel glas.

De tour:
Dit appartement heeft een echte “Urban” uitstraling; de wanden in de trapopgang na de voordeur zijn deels niet gestukadoord en zien er stoer uit door het schoon metselwerk (brickwall). De trappen en kozijnen zijn antracietgrijs gelakt en overal is een eiken parketvloer gelegd. Op de trappen hebben we een mooie zwarte vloerbedekking aangebracht.
Zowel de slaap- en woonverdieping zijn indrukwekkend door de hoge plafonds.
Na de trapopgang kom je direct op de slaapverdieping. De masterbedroom vind je aan de achterzijde van de woning en beschikt over een ruimte voor een inloopkast. In het midden van de slaapverdieping is de ruime badkamer gesitueerd. Deze is voorzien van een vrijstaand bad, inloopdouche en prachtig wastafelmeubel met waskom.
In de gang vind je het volledig betegeld toilet en een afgesloten technische ruimte ten behoeve van de CV ketel en was/droogopstelling.
Aan de voorzijde zijn nog twee kamers, waarvan de kleinere kamer zich prima leent als werkkamer.

Op de derde verdieping is de woonverdieping gesitueerd. Niet alleen de moderne designkeuken is een eyecatcher van deze woning, maar zeker de patio met brickwall maken deze woning echt supergaaf! Wij hebben een stukje buiten naar binnen gehaald. Via de trap in de woonkamer loop je het dakterras op, dat uitzicht geeft over alle mooie stukjes van de stad.

Al met al een tof, uniek en mooi appartement op een waanzinnige locatie!

INDELING

Begane grond
• Entree

Tweede verdieping
• Modern toilet met inbouwreservoir
• Moderne badkamer
• Slaapkamer 1 met ruimte voor inloopkast
• Slaapkamer 2
• Slaapkamer 3

Derde verdieping
• Ruime woonkamer met luxe keuken en patio

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar circa 1910
• Eigen grond
• Woonoppervlak circa 135 m2
• Inhoud circa 375 m3
• Dakterras
• VVE bijdrage nog te bepalen en op advies van VVE beheerder
• Projectnotaris van toepassing
• Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
• Diverse garantievoorwaarden van toepassing
• Funderingsrapport uit oktober 2018 met handhavingsperiode van 15 – 25 jaar aanwezig

Oplevering:
-In overleg

VandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

West, Rotterdam

Het wilde westen

Waar men jaren terug liever niet in West wilden wonen, zo hot is West nu! Oude panden kregen er de afgelopen jaren een nieuwe bestemming als galerie, conceptstore, barbershop of koffiebar. Boodschappen doe je bij een van de multiculturele winkels die de West Kruiskade rijk is.

Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg vormt het kloppende hart van Rotterdam West. Met tal van hippe eettentjes van diverse nationaliteiten bruist het hier van de levendigheid. Trek je nog verder West in, dan kom je uit in het rauwe Merwe-Vierhavengebied met haar stoere havengebouwen, innovatieve ondernemers en pop-up horeca.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR