Coolhaven 152A3

3024 AL Rotterdam

Prijs

€ 275.000,- k.k.

Bouwjaar

1933

Woonoppervlakte

79 m2

inhoud

272 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Wonen met een fantastisch vrij uitzicht over het water? Dat kan in dit leuke appartement aan de Coolhaven! Door de ligging op de derde verdieping is er beide kanten op een mooi uitzicht. Het gebied is volop in ontwikkeling met o.a. het recent opgeleverde Little C en andere projecten. Zowel de Loydpier als de Nieuwe Binnenweg liggen in de directe omgeving. Er zijn tevens diverse recreatie mogelijkheden zoals het Euromast park en o.a. een fitnesschool, supermarkten, horeca gelegenheden en openbaar vervoer (metrostation Coolhaven) in de omgeving.

Indeling

Begane grond:
Gesloten entree met trapopgang naar de 3e verdieping.

3e verdieping:
Entree naar de hal, welke toegang geeft tot alle ruimtes op deze verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde. Met een raampartij over de gehele breedte komt er veel licht naar binnen. Vanuit de woonkamer kan er worden genoten van het prachtige vrije uitzicht op het water. In de woonkamer is ook nog een vaste kast aanwezig. Door middel van en suite deuren, met origineel glas-in-lood, is de slaapkamer te bereiken, welke ook vanuit de hal bereikbaar is. De slaapkamer is ruim van formaat en voorzien van twee inbouwkasten. Door middel van twee openslaande deuren is ook het balkon te bereiken. De keuken is aan de achterzijde gelegen, is in een L-opstelling en voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met meubel. Het toilet is separaat vanuit de hal te bereiken.

4e verdieping:
Op de zolderverdieping heeft elk appartement binnen het gebouw een eigen ruimte. De ruimte die bij dit appartement hoort is direct boven de keuken/slaapkamer van de 3e verdieping gelegen. Deze kamer kan als bergruimte, maar ook prima als logeerkamer of home office gebruikt worden. Hier is ook tevens de opstelplaats voor de cv-ketel. Ook is er toegang tot een 2e balkon. Door de ligging direct boven de keuken is het mogelijk om deze ruimte bij de 3e verdieping te betrekken door middel van een trap. Naast deze kamer zit ook nog een aparte kast met de opstelplaats voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1933
-Gelegen op eigen grond
-Actieve VvE, bijdrage ca. € 129,16 per maand
-Verwarming en warm water middels een CV ketel, bouwjaar 2017
-In de koopakte zullen een ouderdomsclausule en een niet bewonersclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg (kan spoedig)

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

VandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR