De Savornin Lohmanlaan 116BI

3038 NS Rotterdam

Prijs

€ 289.500,- k.k.

Bouwjaar

1933

Woonoppervlakte

61 m2

inhoud

213 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Aan misschien wel de mooiste laan van Bergpolder, De Savornin Lohmanlaan, is dit heerlijke 3-kamer appartement van 61 m2 gelegen. Deze goed onderhouden woning beschikt over een ruime lichte woonkamer, slaapkamer, moderne badkamer en maar liefst 2 balkons. Het stadscentrum, diverse horecagelegenheden (o.a. Tines, Osteria Liz en Zus en Kees), openbaar vervoer (tram, bus, trein; Centraal Station en de Randstad Rail) en het vele groen (Vroesenpark, Bergse Plassen, Rotte, etc.) dat de Noordzijde van de stad te bieden heeft liggen in de directe omgeving. De uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn daarnaast zeer goed bereikbaar.

Indeling:
Karakteristieke entree met opgang naar 1e verdieping.

1e verdieping:
Entree/hal met toilet, kast en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de grote raampartijen, die nog over het authentieke glas-in-lood beschikken, komt hier veel lichtinval naar binnen wat zorgt voor een prettige en ruimtelijke sfeer. Er is hier genoeg ruimte voor een zit en een gezellige eethoek. De keuken is apart gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en genoeg opbergruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon gelegen op het oosten. Hier kan in de ochtend heerlijk van het zonnetje en het uitzicht op de mooie binnentuinen genoten worden. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en grenst tevens aan het balkon. Dit is een fijne en ruime kamer met genoeg plek voor een riant bed. Middels de slaapkamer is de half open moderne badkamer te bereiken. De volledig betegelde badkamer is recent gerenoveerd en voorzien van een inloopdouche en wastafel met meubel. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een ruime wasruimte. Vanuit deze ruimte is er toegang tot het balkon aan de voorzijde gelegen op het westen. Hier kan tot in de late uurtjes van de zon worden genoten.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte 61m2
-Bouwjaar 1952
-Eigen grond
-2 balkons
-Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage van € 45,-
-Er is de afgelopen jaren veel onderhoud gepleegd
-CV ketel, bouwjaar 2020
-De badkamer is recent gerenoveerd
-De voorgevel is in 2023 gerenoveerd
-Is gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads- en dorpsgezicht
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopend partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR