De Vliegerstraat 32B1

3021 ZR Rotterdam

Prijs

€ 249.500,- k.k.

Bouwjaar

1907

Woonoppervlakte

64 m2

inhoud

190 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

64 m2 | 3 kamers | Balkon | West

West is het helemaal aan het worden! Veel jonge stellen en/of gezinnen beginnen deze wijk te herontdekken en kiezen bewust voor het ultieme “urban living” in dit deel van onze mooie stad.

Op loopafstand van dit urban apartment bevinden zich veel binnenstedelijke voorzieningen waaronder scholen, leuke espressobarretjes, restaurants en uiteraard veel winkels en boetiekjes.

In de De Vliegerstraat is en wordt door de eigenaren een groot aantal panden, waaronder dat van ons, grondig gerenoveerd en de straat en buitenriolering worden door de Gemeente de komende periode vernieuwd. Dat noemen wij nou opzoomeren 2.0.

Dan over het project:

Het oude en voorheen vervallen pand op nummer 32, met een beneden-, tussen en een bovenwoning, zijn getransformeerd naar project VLG 32 oftewel drie schitterende en eigentijdse stadsappartementen.

Voor wat betreft het casco is onder meer fundering, dak en alle gevelkozijnen vervangen en zijn de voor- en achtergevel gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Intern zijn de woningen opnieuw ingedeeld en geheel gerenoveerd.

De tour:

Dit “urban apartment” is gelegen op de eerste etage van het pand en te bereiken via een gezamenlijke opgang. Doordat er veel glas in de woning is verwerkt, is de woonkamer lekker licht en vormt deze een natuurlijk geheel met de strakke design keuken. Via openslaande deuren bereik je het zonnige balkon, waarmee je een lekkere buitenruimte hebt. De woning beschikt over een mooie, grote badkamer met daarin een designmeubel, inloopdouche en bad, een separaat toilet en twee slaapkamers. Voor starters de ideale woning!

Bijzonderheden:
-Bouwjaar circa 1910
-Eigen grond
-Woonoppervlak circa 64 m2
-Inhoud circa 190 m3
-Zonnig balkon gelegen op het zuidwesten
-VVE bijdrage nog te bepalen en op advies van VVE beheerder
-Projectnotaris van toepassing
-Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
-Diverse garantievoorwaarden van toepassing

Oplevering:
-In overleg

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

West, Rotterdam

Het wilde westen

Waar men jaren terug liever niet in West wilden wonen, zo hot is West nu! Oude panden kregen er de afgelopen jaren een nieuwe bestemming als galerie, conceptstore, barbershop of koffiebar. Boodschappen doe je bij een van de multiculturele winkels die de West Kruiskade rijk is.

Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg vormt het kloppende hart van Rotterdam West. Met tal van hippe eettentjes van diverse nationaliteiten bruist het hier van de levendigheid. Trek je nog verder West in, dan kom je uit in het rauwe Merwe-Vierhavengebied met haar stoere havengebouwen, innovatieve ondernemers en pop-up horeca.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR