De Vliegerstraat 34a1

3021 ZR Rotterdam

Prijs

€ 265.000,- k.k.

Bouwjaar

1909

Woonoppervlakte

65 m2

inhoud

182 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

65 m2 | 3 kamers | Balkon | West

West is het helemaal aan het worden! Veel jonge stellen en/of gezinnen beginnen deze wijk te herontdekken en kiezen bewust voor het ultieme “urban living” in dit deel van onze mooie stad.

Op loopafstand van dit urban apartment bevinden zich veel binnenstedelijke voorzieningen waaronder scholen, leuke espressobarretjes, restaurants en uiteraard veel winkels en boetiekjes.

In de De Vliegerstraat is en wordt door de eigenaren een groot aantal panden, waaronder dat van ons, grondig gerenoveerd. De straat en de buitenriolering zijn door de Gemeente vernieuwd.
Dat noemen wij nou opzoomeren 2.0.

Dan over het project:

Het oude en voorheen vervallen pand op nummer 34, met een beneden-, tussen en een bovenwoning, hebben we getransformeerd naar project VLG 34 oftewel drie schitterende en eigentijdse stadsappartementen.

Voor wat betreft het casco hebben we onder meer fundering, dak en alle gevelkozijnen vervangen en hebben we de voor en achtergevel gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Intern zijn de woningen opnieuw ingedeeld en geheel gerenoveerd.

De tour:

Dit urban apartment is gelegen op de eerste etage van het pand en te bereiken via een gezamenlijke opgang. Doordat er veel glas in de woning is verwerkt, is de woonkamer is lekker licht en vormt deze een natuurlijk geheel met de strakke design keuken. Via openslaande deuren bereik je het zonnige balkon, waarmee je een lekkere buitenruimte hebt.

De woning beschikt over een mooie, luxe badkamer met daarin een designmeubel, inloopdouche en bad, een separaat toilet en twee slaapkamers. Voor starters de ideale woning!

Indeling:

Begane grond:
• Entree met gezamenlijke opgang

Eerste verdieping:
• Modern toilet met inbouwreservoir
• Woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar balkon
• Wasmachineruimte
• Moderne badkamer
• Slaapkamer 1
• Slaapkamer 2

Bijzonderheden:
-Bouwjaar circa 1910
-Eigen grond
-Woonoppervlak circa 65 m2
-Inhoud circa 182 m3
-Zonnig balkon
-VVE bijdrage nog te bepalen en op advies van VVE beheerder
-Projectnotaris van toepassing
-Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
-Diverse garantievoorwaarden van toepassing

Oplevering:
-In overleg

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

West, Rotterdam

Het wilde westen

Waar men jaren terug liever niet in West wilden wonen, zo hot is West nu! Oude panden kregen er de afgelopen jaren een nieuwe bestemming als galerie, conceptstore, barbershop of koffiebar. Boodschappen doe je bij een van de multiculturele winkels die de West Kruiskade rijk is.

Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg vormt het kloppende hart van Rotterdam West. Met tal van hippe eettentjes van diverse nationaliteiten bruist het hier van de levendigheid. Trek je nog verder West in, dan kom je uit in het rauwe Merwe-Vierhavengebied met haar stoere havengebouwen, innovatieve ondernemers en pop-up horeca.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR