De Vliegerstraat 34A2

3021 ZR Rotterdam

Prijs

€ 495.000,- k.k.

Bouwjaar

1903

Woonoppervlakte

125 m2

inhoud

350 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

125 m2 | 4 kamers | Dakterras | West

West is het helemaal aan het worden! Veel jonge stellen en/of gezinnen beginnen deze wijk te herontdekken en kiezen bewust voor het ultieme “urban living” in dit deel van onze mooie stad.

Op loopafstand van dit urban apartment bevinden zich veel binnenstedelijke voorzieningen waaronder scholen, leuke espressobarretjes, restaurants en uiteraard veel winkels en boetiekjes.

In de De Vliegerstraat is en wordt door de eigenaren een groot aantal panden, waaronder dat van ons, grondig gerenoveerd. Ook de buitenriolering is inmiddels door de Gemeente vernieuwd.
Dat noemen wij nou opzoomeren 2.0.

Dan over het project:

Het oude en voorheen vervallen pand op nummer 34, met een beneden-, tussen en een bovenwoning, hebben we getransformeerd naar project VLG 34 oftewel drie schitterende en eigentijdse stadsappartementen.

Voor wat betreft het casco hebben we onder meer fundering, dak en alle gevelkozijnen vervangen en hebben we de voor en achtergevel gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Intern zijn de woningen opnieuw ingedeeld en geheel gerenoveerd.

De tour:

Dit urban apartment ligt op de tweede en derde etage van het pand en is te bereiken via een gezamenlijke opgang. Het traditionele woonprogramma hebben we omgedraaid: de slaapetage bevindt zich op de tweede verdieping en de woonetage met dakterras op de derde.

Doordat er veel glas in de woning is verwerkt, is de woonetage lekker licht en vormt deze een natuurlijk geheel met de strakke design keuken. Via openslaande deuren bereik je het zonnige dakterras op het zuiden (ZZO), waarmee je een fantastische zonnige buitenruimte hebt.

De slaapetage beschikt over een mooie, grote badkamer met daarin een designmeubel, inloopdouche, toilet en bad, een separaat toilet en de master bedroom met openslaande deuren naar het balkon en een aparte ruimte voor een walk-in closet. De twee overige slaapkamers complementeren het geheel.

Al met al een heel vet urban apartment.

Indeling

Begane grond
• Entree met gezamenlijke opgang

Tweede verdieping
• Modern toilet met inbouwreservoir
• Master bedroom met aparte ruimte t.b.v. walk-in closet en openslaande deuren naar balkon
• Wasmachineruimte
• Moderne en grote badkamer
• Slaapkamer 1
• Slaapkamer 2

Derde verdieping
• Woonetage met openslaande deuren naar dakterras
• Luxe maatwerkkeuken
• Open haard

BIJZONDERHEDEN
-Bouwjaar circa 1910
-Eigen grond
-Woonoppervlak circa 125 m2
-Inhoud circa 335 m3
-Zonnig dakterras en balkon
-VVE bijdrage nog te bepalen en op advies van VVE beheerder
-Projectnotaris van toepassing
-Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
-Diverse garantievoorwaarden van toepassing

Oplevering:
-In overleg

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

West, Rotterdam

Het wilde westen

Waar men jaren terug liever niet in West wilden wonen, zo hot is West nu! Oude panden kregen er de afgelopen jaren een nieuwe bestemming als galerie, conceptstore, barbershop of koffiebar. Boodschappen doe je bij een van de multiculturele winkels die de West Kruiskade rijk is.

Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg vormt het kloppende hart van Rotterdam West. Met tal van hippe eettentjes van diverse nationaliteiten bruist het hier van de levendigheid. Trek je nog verder West in, dan kom je uit in het rauwe Merwe-Vierhavengebied met haar stoere havengebouwen, innovatieve ondernemers en pop-up horeca.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR