Dorpsstraat 10

2665 BJ Bleiswijk

Prijs

€ 1.695,- p/m

Bouwjaar

1980

Woonoppervlakte

80 m2

inhoud

240 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

APPARTEMENTENGEBOUW “AMICES”

Het appartementengebouw “Amices” is gerealiseerd door Xalo Huisvesting B.V. in een voormalig kantoorpand aan de Dorpsstraat nr 10 te Bleiswijk voor de verhuur aan senioren (55plus), waarbij het de intentie is dat de woningen worden gebruikt door al dan niet voormalige inwoners van Bleiswijk, dan wel personen met binding met Bleiswijk. In het gebouw bevinden zich 4 appartementen. Alle appartementen hebben een buitenruimte. In het gebouw is een lift aanwezig. De woningen zijn voorzien van keukens, badkamers en vloerbedekking (PVC) en van verlichtingsarmaturen, met uitzondering van de woonkamers. In de appartementen is mechanische afzuiging. Alle appartementen hebben openslaande ramen en/of ventilatieroosters in de beglazing. De woningen variëren in grootte van omstreeks 66 tot omstreeks 80 m2.

Uitgangspunt bij de verhuur is een zoveel als mogelijk ontzorgen van de huurder, in dat licht wordt ook beoogd een gemeenschap van senioren te creëren in het appartementengebouw, mede door een gezamenlijke achtergrond en levensfase, met aandacht en zorg voor elkaar.

De ruime appartementen zijn bedoeld voor één– of tweepersoons huishoudens, zonder kinderen. De appartementen zijn allemaal onderhoudsarm, duurzaam, gasvrij en energiezuinig. Zowel met betrekking tot energieverlies als met betrekking tot geluidsoverdracht is er zwaar geïsoleerd. De woningen zijn voorzien van omstreeks 90 zonnepanelen en van batterijen om de opgewekte elektriciteit op te slaan.

Ieder appartement beschikt over een berging op de begane grond, daarnaast is er een gemeenschappelijk was -en droogruimte beschikbaar, waarin een tweetal wasmachines en een tweetal drogers zijn geplaatst, die uitsluitend bestemd zijn voor de bewoners van het appartementengebouw. De kosten van het gebruik van voornoemde machines worden afgerekend middels een zich in de wasruimte bevindend betaalsysteem. Daarvoor is een bankpas vereist.

Verhuurder is voornemens bij voldoende interesse van de huurders een elektrische deelauto te plaatsen op de parking bij het appartementengebouw. Deze deelauto zal uitsluitend de huurders van de appartementen ten dienste staan. Ook de kosten van het gebruik van de deelauto zijn te voldoen middels een betaalsysteem waartoe een bankpas vereist is.

Per woning worden hooguit één hond toegestaan of hooguit twee katten. Honden dienen in en rond het appartementengebouw steeds aangelijnd te zijn en katten mogen niet vrij rondlopen buiten het gehuurde appartement.

Op grond van verzekeringseisen is het niet toegestaan elektrische fietsen te plaatsen in de bergingen, voor deze fietsen is er een afsluitbare fietsenstalling met de nodige aansluitingen om de accu’s op te laden.

De huurprijzen zijn vanaf € 1.695 euro per maand. Servicekosten (verlichting gemeenschappelijke ruimtes, liftonderhoud, waterverbruik, tuinonderhoud ) worden niet in rekening gebracht bij de huurders. Wel wordt verplicht elektriciteit doorbelast tegen gunstige voorwaarden.

De huurprijzen van de diverse appartementen zijn:

-Dorpsstraat 10G is 66m2 de huursom bedraagt € 1.695,-
-Dorpsstraat 10H is 81m2 de huursom bedraagt € 1.900,-

Voor vragen kunt u contact opnemen met vandeVijver Makelaardij op nummer 010-2037947

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR