Essenburgsingel 107B2

3022 EH Rotterdam

Prijs

€ 498.000,- k.k.

Bouwjaar

1925

Woonoppervlakte

138 m2

inhoud

350 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

138 m2 | 4 kamers | Dakterras | West

Wij roepen het al langer en zien het gebeuren; West is het helemaal aan het worden! Veel jonge stellen en/of gezinnen beginnen deze wijk te herontdekken en kiezen bewust voor het ultieme “urban living” in dit deel van onze mooie stad. De Essenburgsingel is een bijzonder mooie en authentieke straat. Het zicht op het vele groen, de singel en de sport- en recreatiefaciliteiten, maken de Essenburgsingel een unieke straat in de stad. Op loopafstand van dit urban apartment bevinden zich veel binnenstedelijke voorzieningen waaronder scholen, leuke espressobarretjes, restaurants en uiteraard veel winkels en boetiekjes.

Dan over het project:
De dubbele bovenwoning hebben we intern opnieuw ingedeeld, geheel gerenoveerd en getransformeerd naar een schitterend eigentijds stadsappartement. Ook het casco is aangepakt: het dak is vervangen, evenals de kozijnen aan zowel de voor- als achterzijde.

De tour:
Dit urban apartment ligt op de tweede en derde etage van het pand en is te bereiken via een gezamenlijke opgang. Het traditionele woonprogramma hebben we omgedraaid: de slaapetage bevindt zich op de tweede verdieping en de woonetage met dakterras op de derde.

Doordat er veel glas in de woning is verwerkt, is de woonetage lekker licht en vormt deze een natuurlijk geheel met de strakke design keuken. Via openslaande deuren bereik je het zonnige dakterras waarmee je een fantastische buitenruimte hebt met uitzicht over een deel van de skyline. Aan de voorzijde van de woning heb je uitzicht over de singel.

De slaapetage beschikt over een mooie, grote badkamer met daarin een designmeubel, inloopdouche en bad en een separaat toilet. De master bedroom beschikt daarnaast nog over een tweede badkamer (en suite) en een aparte ruimte voor een walk-in closet. De twee overige slaapkamers, de berging en de ruimte voor de was/droog opstelling completeren het geheel.

Al met al een heel vet urban apartment.

INDELING

Begane grond:
-Entree met gezamenlijke opgang

2e Verdieping:
-Modern toilet met inbouw reservoir
-Slaapkamer 1 met eigen badkamer en ruimte voor walk in closet
-Wasmachine ruimte
-Moderne en grote badkamer
-Berging
-Slaapkamer 2
-Slaapkamer 3

3e Verdieping:
-Woonetage met openslaande deuren naar dakterras

Bijzonderheden:
-Bouwjaar circa 1910
-Eigen grond
-Woonoppervlak circa 138 m2
-Inhoud circa 350 m3
-Zonnig dakterras
-Projectnotaris van toepassing
-Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
-Diverse garantievoorwaarden van toepassing
-VVE bijdrage € 105,- per maand

Oplevering:
– In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

West, Rotterdam

Het wilde westen

Waar men jaren terug liever niet in West wilden wonen, zo hot is West nu! Oude panden kregen er de afgelopen jaren een nieuwe bestemming als galerie, conceptstore, barbershop of koffiebar. Boodschappen doe je bij een van de multiculturele winkels die de West Kruiskade rijk is.

Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg vormt het kloppende hart van Rotterdam West. Met tal van hippe eettentjes van diverse nationaliteiten bruist het hier van de levendigheid. Trek je nog verder West in, dan kom je uit in het rauwe Merwe-Vierhavengebied met haar stoere havengebouwen, innovatieve ondernemers en pop-up horeca.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR