Hagedoornstraat 19B

3051 NE Rotterdam

Prijs

€ 479.500,- k.k.

Bouwjaar

1932

Woonoppervlakte

98 m2

inhoud

297 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Hoogwaardig gerenoveerde turn-key dubbele bovenwoning aan de Hagedoornstraat 19B, in Hillegersberg-Zuid. Project Hagedoorn Aan de Hagedoornstraat is gestart met de herontwikkeling van het woonhuis gelegen op nummer 19B. Dit uit 1932 daterende appartement wordt omgebouwd tot een luxe turn-key appartement, met scherp oog voor detail. Het appartement heeft een oppervlakte van 98 m2, een balkon aan de achterzijde, en een ruim balkon aan de zijkant wat uitkijkt op het groen.

Ligging en omgeving
Het pand is gelegen in de Bloemenbuurt van de wijk Kleiwegkwartier, aan de rand van Rotterdam in Hillegersberg-Zuid.
Het Kleiwegkwartier geldt voor velen als één van de gezelligste wijken van Rotterdam: kleinschalig, gezellig en alle ruimte om ergens even te gaan buurten of af te spreken. Hillegersberg-Zuid is zeer gewild bij jonge stellen en gezinnen, vanwege haar bruisende karakter. En terecht, alles is binnen handbereik; van knusse koffietentjes tot goede restaurants, van hippe winkels tot goed aangeschreven scholen en kinderopvang. Qua locatie kun je je geen betere plek wensen: met de auto ben je in vijf minuten op de ring van Rotterdam en binnen tien minuten in het stadscentrum. Er zijn uitstekende openbaar vervoersverbindingen met het o.a. centrum van de stad.

Afwerkingsniveau
Het appartement is volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Het installatiewerk is compleet vernieuwd. Alle wanden zijn gestuukt en geschilderd. De gehele woning is uitgerust met veel lichtpunten, wandcontactdozen en lichtschakelaars. De
binnendeuren zijn traditioneel en voorzien van zwart deurbeslag. Alle vloeren zijn uitgevoerd in smaakvol lichtkleurig eiken lamelparket met hoge witte muurplinten. Het appartement is volledig voorzien van dubbele beglazing en het dak is grondig geïsoleerd. Vensterbanken zijn zwart natuursteen.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1932
-Gelegen op eigen grond
-Energielabel B
-Renovatie gereed november 2021
-Dubbel glas (HR++)
-Oplevering mogelijk vanaf december 2021
-Verwarming en warm water door middel van cv-ketel uit 2021
-Parkeren door middel van een parkeervergunning
– VvE wordt momenteel geactiveerd, geschatte bijdrage ca. € 100,- per maand
-In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen
-Projectnotaris van toepassing

Oplevering:
-In overleg

VandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR