Heemskerkstraat 12A

3038 VE Rotterdam

Prijs

€ 325.000,- k.k.

Bouwjaar

1933

Woonoppervlakte

49 m2

inhoud

188 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Leuke 3-kamer benedenwoning van 49 m2 met heerlijke tuin gelegen in de wijk Blijdorp/Bergpolder. De woning beschikt over een sfeervolle woonkamer, 2 slaapkamers en een fijne riante tuin gelegen op het oosten. In de tuin bevindt zich nog een tuinhuis welke multifunctioneel in te richten is. Het stadscentrum, openbaar vervoer (tram, bus, trein; Centraal Station en de Randstad Rail) en het vele groen (Vroesenpark, Bergse Plassen, Rotte, etc.) dat de Noordzijde van de stad te bieden heeft liggen in de directe omgeving. De uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn daarnaast zeer goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast toilet en toegang tot de diverse vertrekken. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Er is hier genoeg ruimte voor een zit- en eethoek. De woonkamer wordt middels schuifdeuren gescheiden met de 1e slaapkamer. Deze knusse en gezellige ruimte kan op diverse manieren functioneren. Als slaapkamer maar bijvoorbeeld ook als homeoffice of aparte eetkamer. Er bevindt zich hier een riante kast voor handige extra opbergruimte. De keuken is gelegen naast de woonkamer. De eenvoudige keuken is apart gelegen en vanaf hier is er toegang tot de tuin. Ook vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de tuin (hiervoor moet nog wel een trap aangelegd worden). De tuin is gelegen op het oosten. Hier kan heerlijk genoten worden van het buitenleven en de rust. In de tuin bevindt zich een riant tuinhuis die multifunctioneel gebruikt kan worden als bijvoorbeeld home-office, atelierruimte of muziekstudio. Door het dakraam is dit een fijne en lichte extra ruimte. Naast het tuinhuis is ook nog extra handige opbergruimte. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Dit is een lichte en ruime kamer. De douche is apart gelegen en te bereiken middels de hal.

Bijzonderheden:
-Eigen grond
-Bouwjaar 1933
-Woonoppervlakte 49 m2
-Energielabel C
-Achtertuin gelegen op het oosten
-Volledig voorzien van dubbel glas
-In de tuin is een riant tuinhuis welke multifunctioneel in te richten is
-De wijk is aangewezen als beschermd stads en dorpsgezicht
-De VVE is actief, de bijdrage is € 33,34 per maand
-Verwarming en warm water middels CV-ketel bouwjaar 2017
-In de koopovereenkomst zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR