Hogerbeetsstraat 15A

3039 XH Rotterdam

Prijs

€ 499.000,- k.k.

Bouwjaar

1937

Woonoppervlakte

143 m2

inhoud

486 m3

Aantal kamers

6

Aantal Slaapkamers

4

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Zeer licht 5-kamer appartement gelegen in een heerlijk rustige straat in de geliefde wijk Blijdorp. Dit appartement is zeer geschikt voor mensen die een eigen invulling willen geven aan een appartement. Alles is naar eigen smaak in te richten en zelfs de indeling kan aangepast worden. Alle voorzieningen die je kunt bedenken liggen in de directe omgeving zoals; supermarkten, delicatessenwinkels, leuke restaurants (Statencafe, Sajoer, La Pizza) en wijnbar (Walsjerot), openbaar vervoer (metrostation Blijdorp en Centraal Station), het Vroesenpark en uitvalswegen richting o.a. Den Haag en Utrecht. In 5 minuten fiets je daarnaast zo het centrum van Rotterdam in.

Indeling

2e verdieping:
Via de entree met hal wordt de 2e verdieping bereikt. Vanuit de hal op deze verdieping zijn alle vertrekken te bereiken. De heerlijk ruime woon/eetkamer loopt over de gehele lengte van de woning en door de raampartijen aan beide zijden komt er veel natuurlijk licht de woning binnen. Vanuit de keuken welke aan de achterkant is gesitueerd is er toegang tot een balkon welke op het noordwesten is gelegen. Aan de voorzijde van de woning is op deze verdieping een ruime slaapkamer aanwezig welke ook ideaal als werk/studeerkamer gebruikt zou kunnen worden. Verder is op deze verdieping nog een toilet aanwezig.

3e verdieping:
Vanuit de overloop zijn beide slaapkamers te bereiken. Vanuit de grote slaapkamer welke voorzien is van vaste kasten is de badkamer te bereiken. De badkamer heeft een ligbad met douche. Het heerlijke balkon gelegen op het zuidwesten is vanuit deze slaapkamer met openslaande deuren te bereiken om in de middag te kunnen genieten van de zon. Ook de naastgelegen slaapkamer is een ruime kamer.

4e verdieping:
De bovenste verdieping welke in een punt loopt heeft nog een ruime slaapkamer. Ook deze ruimte is geheel naar eigen inzicht in te delen.

Bijzonderheden:
-bouwjaar 1937
-gelegen op eigen grond
-woonoppervlakte 143 m2
-het appartement is gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht
-in de koopovereenkomst zullen een niet-bewonersclausule, funderingsclausule, ouderdomsclausule en anti-speculatiebeding worden opgenomen
-projectnotaris van toepassing
-actieve VvE, bijdrage € 180,- per maand

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR