Hogerbeetsstraat 3B

3039 XG Rotterdam

Prijs

€ 475.000,- k.k.

Bouwjaar

1937

Woonoppervlakte

139 m2

inhoud

259 m3

Aantal kamers

6

Aantal Slaapkamers

4

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Zeer lichte en ruime woning (139m2) met maar liefst 4 slaapkamers en 3 balkons in een heerlijke rustige straat in de wijk Blijdorp. Het is een lichte woning met authentieke details en vanaf de bovenste verdieping heeft u een prachtig uitzicht over Rotterdam. De Hogerbeetsstraat is een rustige en kindvriendelijke straat met aan de voorzijde een leuk plein. Het centrum is op loop/fietsafstand en ook het levendige Vroesenpark en Diergaarde Blijdorp liggen op steenworp afstand. Daarnaast is de locatie Blijdorp is uitstekend met uitvalswegen, openbaar vervoer (metrostation Blijdorp), winkels, leuke restaurants en wijnbar.

Indeling

1e verdieping:
Via de entree op de 1e etage bereik je de hal van de woning waar vanuit je toegang hebt naar o.a. de keuken, de en suite woonkamer en de slaapkamer welke eventueel ook ingericht kan worden als werkkamer. De ensuite woonkamer, met de authentieke glas in lood deuren, is een ruime en lichte ruimte die je gemakkelijk kan afsluiten. Vanuit de keuken, welke aan de achterkant is gesitueerd, is er toegang tot een balkon welke op het westen is gelegen. Aan de voorzijde van de woning is op deze verdieping een ruime slaapkamer aanwezig, welke ook ideaal als werk-/studeerkamer gebruikt zou kunnen worden, met weer een heerlijk balkon gelegen op het oosten. Verder is op deze verdieping nog een toilet aanwezig en 2 handige opbergruimten.

Halve 3e verdieping:
Via een vaste trap is er toegang tot de 3e verdieping. Vanuit de overloop zijn beide slaapkamers te bereiken. Via de grote slaapkamer met vaste kasten is de badkamer te bereiken. De badkamer heeft een fijne inloopdouche en een wastafel met meubel. Vanuit de 2e slaapkamer is het heerlijke balkon (westen) via openslaande deuren te bereiken waar je tot in de avond kunt genieten van de zon. Het separate toilet is te bereiken vanaf de overloop.

Zolderverdieping:
De bovenste (zolder)verdieping, welke in een punt loopt met riante stahoogte, heeft nog een ruime slaapkamer. Deze ruimte is geheel naar eigen inzicht in te delen en voorzien van diverse Velux dakramen. Vanuit deze verdieping heeft u een prachtig uitzicht over Rotterdam. Er is tevens veel opbergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1937
– Gelegen op eigen grond
– Woonoppervlakte 139m2
– De voorzijde is recentelijk geschilderd (2020)
– Het dak is recentelijk vernieuwd (2020)
– Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 180,-
– Er is een MJOP en de VVE functioneert goed o.a. door een actieve technische commissie
– Verwarming en warm water middels CV Ketel ATAG- i28EC, bouwjaar 2018
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdomsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR