Jan Willem Frisostraat 48A

3051 EL Rotterdam

Prijs

€ 749.500,- k.k.

Bouwjaar

1927

Woonoppervlakte

221 m2

inhoud

746 m3

Aantal kamers

8

Aantal Slaapkamers

4

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Het Kleiwegkwartier is een leuke en gezellige jaren 30 woonwijk. In de directe omgeving van de woning zijn er tal van winkels en leuke horecagelegenheden gevestigd en daarmee is de wijk, wat dat betreft, geheel zelfvoorzienend. Wil je toch naar het centrum of het CS, dan kan dat vrij snel en makkelijk met het openbaar vervoer en met de fiets ben je er al binnen 10 minuten.

Over de woning:
Meet Friso, een voormalige winkel die is getransformeerd naar een supergaaf en groot tweelaags appartement. Voor wat betreft het casco is onder meer de fundering vervangen, is er een souterrain uitgegraven en daarmee een extra verdieping gecreëerd, zijn de gevels opnieuw gevoegd en gereinigd en zijn gevelkozijnen en ramen grotendeels vervangen. Intern is Friso geheel gerenoveerd op de ons zo kenmerkende wijze.
Licht, ruimte, heel veel luxe en een hoog afwerkingsniveau zijn toch wel een aantal kenmerken die Friso definiëren.
De CV- als de elektrische installaties zijn vernieuwd en de woning beschikt over grotendeels nieuwe kozijnen met dubbel glas.
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, een zeer luxe keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur van AEG, twee slaapkamers, waarvan één met inloopdouche en badmeubel en een modern toilet. De woonkamer geeft via openslaande deuren toegang tot de stadstuin die geheel voorzien is van terrasvlonders.
Via de robuuste stalen trap kom je in het souterrain dat geheel voorzien is van vloerverwarming. Hier bevinden zich twee grote slaapkamers (waarvan we er één zo hebben ingedeeld dat er achter het te plaatsen bed een mooie kastenwand kan komen), een grote luxe badkamer met dubbele “doorloop” douche, twee badmeubels en prachtig bad, een modern toilet en twee multifunctionele ruimtes waarin wijzelf een walk in closet en een gym bedacht hadden.
Interesse? Maak dan een bezichtigingsafspraak. Dan krijg je een goede indruk van de locatie en het appartement en kunnen onze collega’s je verder informeren en rondleiden.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1927
-Eigen grond
-Woonoppervlak 221 m2
-Inhoud circa 746 m3
-VVE bijdrage circa € 200,- per maand
-Projectnotaris van toepassing
-Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
-Diverse garantievoorwaarden van toepassing

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR