Kleiweg 177B3

3051 XH Rotterdam

Prijs

€ 325.000,- k.k.

Bouwjaar

1930

Woonoppervlakte

75 m2

inhoud

284 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Speelse 3-kamer bovenwoning van 75 m2 gelegen in de populaire wijk Hillegersberg-Zuid welke geheel naar eigen smaak is in te richten! De woning beschikt o.a. over een ruime en lichte woonkamer, 2 goede slaapkamers, en 2 balkons met uitzicht vrij uitzicht. Op de Kleiweg zijn alle denkbare voorzieningen te vinden en is alles binnen handbereik. Openbaar vervoer met een directe verbinding naar het centrum van Rotterdam, de Achterplas, supermarkten, diverse sportfaciliteiten, restaurants, bars, je kan het zo gek niet bedenken en het is binnen handbereik. Met de fiets is het centrum in ongeveer 10 minuten te bereiken.

Indeling

3e verdieping:
Ruime en lichte woonkamer met veel raampartijen waardoor er een mooie lichtinval naar binnen treedt. In de eetkamer bevindt zich de meterkast. Ook zijn er in totaal 3 inbouwkasten, waarvan er één over een wasmachineaansluiting beschikt. Tegenover de 2 inbouwkasten is het toilet gelegen. De keuken en badkamer liggen aan de achterzijde. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis en afzuigkap. Ook de CV-opstelling bevindt zich in de keuken. Vanuit hier heb je toegang tot het balkon, gelegen op het zonnige westen. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douche, kastruimte en een wastafel.

4e verdieping:
Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers. De master bedroom, met handige inbouwkast, ligt aan de achterzijde en is zeer ruim te noemen. De 2e slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot het 2 balkon (zuidoosten), vanwaar je heerlijk kunt genieten van de zon en het vrije uitzicht!

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1930
-Gelegen op eigen grond
-75 m2
-2 balkons
-Projectnotaris van toepassing
-in de koopovereenkomst zullen een niet-bewonersclausule, funderingsclausule en ouderdomsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR