Kleiweg 5B

3051 GH Rotterdam

Prijs

€ 199.000,- k.k.

Bouwjaar

1955

Woonoppervlakte

49 m2

inhoud

143 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Starters opgelet! Dit ideale 2-kamer startersappartement kan nog geheel naar eigen smaak worden gemaakt en is gelegen in Hillegersberg-Zuid aan de levendige Kleiweg. Op de Kleiweg zijn alle denkbare voorzieningen te vinden en is alles binnen handbereik. Openbaar vervoer met een directe verbinding naar het centrum van Rotterdam, de Achterplas, supermarkten, diverse sportfaciliteiten, restaurants, bars, je kan het zo gek niet bedenken en het is binnen handbereik. Met de fiets is het centrum in ongeveer 10 minuten te bereiken.

Indeling

1e verdieping:
Vanuit de entree zijn de woonkamer, slaapkamer, keuken en het toilet te bereiken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een grote raampartij, die zorgt dat er veel licht de ruimte binnenkomt. Hierdoor krijgt de woonkamer een fijn en ruimtelijk effect. Door middel van een schuifdeur is de slaapkamer te bereiken. Ook is de slaapkamer vanuit de hal te bereiken. Deze is ruim van formaat en geeft toegang tot het balkon, welke is gelegen aan de achterzijde. De keuken is eveneens ruim van formaat, is voorzien van de opstelplaats voor de geiser en geeft ook toegang naar het balkon. De badkamer is te bereiken vanuit de keuken en is voorzien van een douche en wastafel. Het toilet is separaat te bereiken vanuit de hal.

Berging:
In de onderbouw is een berging gelegen.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1955
-Gelegen op eigen grond
-in de koopovereenkomst zullen een niet-bewonersclausule, funderingsclausule, ouderdomsclausule en anti-speculatiebeding worden opgenomen
-projectnotaris van toepassing
-actieve VvE, bijdrage ca. € 94,36 per maand

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR