Noorderhavenkade 59B

3039 RH Rotterdam

Prijs

€ 262.500,- k.k.

Bouwjaar

1935

Woonoppervlakte

49 m2

inhoud

162 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Starters opgelet! Gezellig 2-kamerappartement van 49 m2 gelegen in de populaire wijk Blijdorp! Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en heeft een mooi vrij uitzicht op de groenstrook aan de Noorderhavenkade. Het appartement beschikt o.a. over een open keuken, een ruime slaapkamer en een balkon gelegen op het westen. Aan de voorzijde van de woning kijk je zo naar het park wat over de gehele Noorderhavenkade loopt en waar je heerlijk kunt ontspannen. Alle dagelijkse voorzieningen liggen om de hoek en ook Uitvalswegen (A13/A20), openbaar vervoer (metrostation Blijdorp) en het stadscentrum (fietsafstand 10 min.) liggen in de directe nabijheid.

Karakteristieke gezamenlijke entree met eigen voordeur.

Indeling

1e verdieping:
Hal/entree met toilet en meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft een prachtig vrij uitzicht over de straat en het park aan de Noorderhavenkade. Over de gehele verdieping ligt een licht houten vloer. De woonkamer staat in directe verbinding met de open keuken. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een electrische kookplaat, afzuigkap en oven. De slaapkamer ligt aan de achterzijde en is erg ruim en is voorzien van 3 inbouwkasten en een kast met wasmachineaansluiting. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon, gelegen op het zonnige westen. Tevens is de badkamer toegankelijk vanuit de slaapkamer, welke beschikt over een ligbad met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1935
– Eigen grond
– Actieve V.v.E., met een maandelijkse bijdrage van € 97,79,-
– Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– Verwarming middels moederhaard en warm water middels geiser
– De wijk Blijdorp is aangewezen als beschermd stads en dorpsgezicht
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR