Noorderhavenkade 60B02

3038 XL Rotterdam

Prijs

€ 299.500,- k.k.

Bouwjaar

1934

Woonoppervlakte

77 m2

inhoud

260 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Leuk 4-kamer appartement (77m2) met 2 slaapkamers gelegen op de grens tussen de populaire wijken Blijdorp en Bergpolder. Het appartement is gelegen op de 2e en halve 4e verdieping. Aan de voorzijde van de woning kijk je zo naar het park wat over de gehele Noorderhavenkade loopt en waar je heerlijk kunt ontspannen. Alle dagelijkse voorzieningen liggen om de hoek en ook Uitvalswegen (A13/A20), openbaar vervoer (metrostation Blijdorp) en het stadscentrum (fietsafstand 10 min.) liggen in de directe nabijheid.

Indeling

Begane grond:
Entree met opgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Entree naar de hal, die toegang geeft tot alle ruimtes van deze verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft een fijn uitzicht op het park aan de Noorderhavenkade. Door middel van een en suite is er toegang naar de eetkamer, die is gelegen aan de achterzijde. De eetkamer geeft toegang naar het balkon aan de achterzijde. De keuken is vanuit de hal te bereiken en is voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Het toilet is apart en vanaf de hal bereikbaar.

Halve 4e verdieping:
Vanaf de overloop zijn de 2 slaapkamers, badkamer en de wasruimte te bereiken. De grootste slaapkamer is bijna 10m2 en geeft toegang tot het grote balkon aan de achterzijde. Hier kan in de ochtend heerlijk van de zon worden genoten. De kleinere slaapkamer kan eventueel als logeer- of werkkamer gebruikt worden. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. De wasruimte is apart gelegen en vanaf de overloop te bereiken.

Berging:
In de onderbouw is nog een ruime berging aanwezig van ruim 10m2.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1934
– Eigen grond
– Actieve V.v.E., met een maandelijkse bijdrage van € 139,-
– Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– Verwarming en warm water door middel van een cv-ketel
– Beschermd stad- en dorpsgezicht
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR