Oaseplein 13

3025 NM Rotterdam

Prijs

€ 475.000,- k.k.

Bouwjaar

2008

Woonoppervlakte

103 m2

inhoud

295 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Deze bijzondere 5-kamer woning, met een oppervlakte van 103 m2, biedt een authentiek mediterraans vakantiegevoel en meer dan voldoende ruimte om te ontspannen. Met een ruime woonkeuken, voldoende leefruimte en een eigen parkeerplek in de parkeergarage, heeft deze woning alle troeven in handen!

De architectuur en stedenbouwkundige inrichting van het woonproject “Le Medi” zijn geïnspireerd op de sfeer van de landen rond de Middellandse Zee. Het project wordt gekenmerkt door prachtige kleuren, mozaïeken en mediterrane ornamenten. Alle voorzieningen die je maar kunt wensen, bevinden zich in de nabije omgeving. Het dakpark nodigt uit tot ontspannende wandelingen, er zijn charmante kleine ondernemingen, supermarkten en gezellige horecagelegenheden op loopafstand van de woning. Zowel het openbaar vervoer (tram en metro) als belangrijke uitvalswegen (A20) liggen op korte afstand, terwijl het bruisende centrum van Rotterdam binnen slechts 10 minuten fietsen te bereiken is.

Indeling:

Begane grond:
Betreed de woning via de prachtige dubbele deuren in de hal, waar je aan de rechterkant de ruime woonkeuken vindt. Deze ruimte baadt in het licht dankzij de grote ramen. De woonkeuken is ideaal om samen te zijn terwijl er wordt gekookt. De keuken heeft een handige L-vorm en is uitgerust met inbouwapparatuur. Aan de andere kant van de gang bevindt zich een kamer waar momenteel royale opbergkasten staan, maar deze kan eenvoudig worden omgebouwd tot een werk- of studeerkamer. Op de begane grond is bovendien een toilet aanwezig.

Eerste verdieping:
Bij het betreden van de eerste verdieping bereik je meteen de ruime woonkamer. Deze ruimte is opnieuw rijkelijk verlicht door grote glazen ramen vanaf de vloer. Aan de woonkamer grenst een balkon dat bereikbaar is via dubbele openslaande deuren. Hier kan je heerlijk van het buitenleven genieten.

Tweede verdieping:
Via de trap kom je op de overloop van de tweede verdieping, waar een aparte opbergkast ruimte biedt voor een wasmachine en droger. Via de gang heb je toegang tot de badkamer, waar nog een toilet te vinden is. Deze tweede verdieping herbergt twee ruime slaapkamers.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 2008
-Gebruiksoppervlakte wonen ca. 103 m2
-Geheel voorzien van dubbel glas
-Geheel geïsoleerd
-Energielabel A
-Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage van € 81,09
-MJOP aanwezig

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR