Ochterveltstraat 23B

3015 XK Rotterdam

Prijs

€ 435.000,- k.k.

Bouwjaar

1896

Woonoppervlakte

159 m2

inhoud

605 m3

Aantal kamers

6

Aantal Slaapkamers

5

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Wat een potentie! Dit pand is voorzien van een prachtige voorgevel en kan aan de binnenkant nog geheel naar eigen inzicht worden verbouwd en ingericht. De locatie is super centraal midden in het centrum maar toch rustig met uitzicht op groen aan de achterzijde! De Nieuwe Binnenweg is letterlijk om de hoek gelegen. Hier vind je tal van gezellige bars, restaurants, boetieks en andere zaken, voor ieder wat wils! Ook het centrum van Rotterdam is zo te bereiken net als het openbaar vervoer en de uitvalswegen.

Indeling

Begane grond:
Eigen entree met trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Vanaf de overloop zijn alle ruimtes van deze verdieping te bereiken. De en suite woonkamer is voorzien van een hoog plafond en geeft toegang tot een patio, welke aan de achterzijde is gelegen. Hiernaast is de keuken gelegen. De eetkamer is door middel van een en suite met de woonkamer te bereiken, een fijne ruimte met grote raampartijen. Aan de voorzijde is tevens een kleine slaapkamer gelegen, welke ook prima als home office in gebruik kan worden genomen. Op de overloop zijn het toilet en ook een grote kast/bergruimte aanwezig.

3e verdieping:
Vanaf de overloop is de hal te bereiken, welke toegang geeft tot de ruimtes op deze verdieping. Aan de voorzijde is een grote L-vormige slaapkamer gelegen, welke op meerdere manieren kan worden ingedeeld. De slaapkamer in het midden is een tussenkamer en kan ook dienen als inloopkast of wellicht een en suite badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde geeft, door middel van openslaande deuren, toegang tot het balkon. De naastgelegen badkamer geeft ook toegang tot het balkon en is voorzien van de opstelplaats voor de geiser.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1896
-Gelegen op erfpacht grond, welke is afgekocht tot en met 31 december 2044
-De erfpacht is voor een bedrag van € 3857,- voor de aankomende 50 jaar af te kopen
-De VVE wordt opgestart
-Warm water middels geiser
-In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopend partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR