Oostzeedijk Beneden 33A02

3062 VK Rotterdam

Prijs

€ 525.000,- k.k.

Bouwjaar

1904

Woonoppervlakte

96 m2

inhoud

300 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Hoogwaardig gerenoveerde turn-key dubbele bovenwoning – gelegen op 1,5 etage – aan de Oostzeedijk Beneden 33, in Kralingen-West.

Project De Lage Dijk
Voor 1895, toen Kralingen met Rotterdam werd verenigd, heette Oostzeedijk-Beneden ‘Lage Dijk’. De dijk is rond het midden van de 13de eeuw aangelegd. In onze 21e eeuw is wonen in een voormalig winkel-/praktijkpand populair. Niet de geijkte indeling, maar een brede en ruimtelijke opzet, die het pand een heel eigen karakter geeft. Parkeren geen probleem, buitenruimte genoeg in de omgeving en geen ingewikkelde verbouwing meer: het pand is turnkey verbouwd en wordt instap-klaar opgeleverd.

Ligging en omgeving
De Oostzeedijk ligt in het hart van Kralingen: volgens velen een van de mooiste wijken van Rotterdam. Zeer gewild bij jonge stellen en gezinnen, vanwege haar bruisende karakter. En terecht, alles is binnen handbereik; van knusse koffietentjes tot goede restaurants, van hippe winkels tot goed aangeschreven scholen en kinderopvang. Het pand is gelegen op loopafstand van het Kralingse Bos – het grootste stadspark van Rotterdam – en de Kralingse Plas. De Oostzeedijk Beneden ligt op slechts enkele auto- en fietsminuten van de Erasmus Universiteit. Qua locatie kun je je geen betere plek wensen: met de auto ben je in vijf minuten op de ring van Rotterdam en binnen tien minuten in het stadscentrum.

Het appartement
De nadruk bij De Lage Dijk ligt op het creëren van aantrekkelijke, ruime appartementen met een zeer hoog afwerkingsniveau. Het appartement 33A-02 is een prachtig dubbel bovenhuis, gelegen op de tweede en halve derde etage. Vanuit de entree op de tweede etage – waar het toilet zich bevindt – geven twee prachtige zwarte stalen taatsdeuren toegang tot de ruime woonkamer. Deze kamer van circa 35 m2 geeft met een openslaande deur toegang tot het riante 2 meter diepe, gevel-brede balkon. De luxe open keuken ligt in het hart van het appartement. De keuken – mat zwart en greeploos – heeft een royaal kookeiland met een uit Italië geïmporteerd Nero Marquina, zwart marmeren blad. In het marmeren blad bevinden zich een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie van het merk AEG en een zwarte spoelbak met 3-in-1 kraan. In het eiland bevindt zich ook de inbouw-vaatwasser. Daarnaast is de keuken uitgerust met een hoge kastenwand waarin een koelvries combinatie en twee inbouw combi-ovens, eveneens van AEG. Aan de voorzijde liggen twee slaapkamers, waarvan de kleinste ook heel geschikt is als home-office. De trap leidt naar de derde etage waar zich de derde slaapkamer – aan de achterzijde – en de badkamer bevinden. De ruime badkamer heeft een vrijstaand
bad, inloopdouche, dubbele wastafel en WC. De badkamer is uitgevoerd in marmerlook tegels met zwarte inbouwkranen en overige accessoires.

Afwerkingsniveau
Het appartement is volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Het installatiewerk is compleet vernieuwd. Alle wanden zijn gestuukt en geschilderd. De gehele woning is uitgerust met inbouwspots. De binnendeuren zijn traditioneel en voorzien van zwart deurbeslag. Alle vloeren zijn uitgevoerd in smaakvol lichtkleurig eiken lamelparket met hoge witte muurplinten. Het appartement is volledig voorzien van dubbele beglazing en grondig geïsoleerd: energielabel B. Alle vensterbanken zijn uitgevoerd in zwart natuursteen.

Bijzonderheden
• Energielabel B
• Bouwjaar 1904, transformatie 2021
• Turn-key gerenoveerd
• VvE in oprichting, bijdrage nader te bepalen
• Verkoop onder voorbehoud verkrijgen definitieve splitsingsvergunning
• Oplevering renovatie juli 2021
• Overdracht juli 2021
• Projectnotaris van toepassing
• Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
• Funderingsherstel heeft plaatsgevonden in 2020
• Gelegen op eigen grond
• Balkon onder voorbehoud verkrijgen definitieve
omgevingsvergunning

Oplevering:
juli 2021

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR