Provenierssingel 36A

3033 EM Rotterdam

Prijs

€ 525.000,- k.k.

Bouwjaar

1896

Woonoppervlakte

94 m2

inhoud

282 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Hoogwaardig gerenoveerd turn key appartement met balkon, geleden op anderhalve verdieping aan de Provenierssingel 36, nabij het Centrum.

Project De Provenier
Aan de Provenierssingel startte in juni het herontwikkelingsproject De Provenier van het herenhuis gelegen op nummer 36. Dit uit 1896 daterende pand wordt omgebouwd tot drie luxe turn key appartementen, met scherp oog voor detail. Het benedenhuis heeft een tuin en alle drie de appartementen hebben een balkon aan de achterzijde.

Ligging en omgeving
Het statige pand is gelegen aan de Provenierssingel, aan de rand van het centrum van de stad. De Provenierswijk geldt als de meest gewilde wijk van Rotterdam. Waar in de 19 e eeuw z.g. proveniers zich na een werkzaam leven inkochten in een Proveniershuis, gelden deze woningen nu als de top in Rotterdam! De prachtige brede verkeersluwe singel geeft de indruk dat je in een park woont. Tegelijk heeft de buurt een bruisend karakter met gezellige koffietentjes, goede restaurants en alles wat het centrum te bieden heeft binnen handbereik. De Provenierssingel ligt op slechts enkele auto en fietsminuten van de Ring èn op een paar minuten loopafstand van het CS: qua locatie kun je je geen betere plek wensen.

Het appartement
De nadruk bij De Provenier ligt op het creëren van aantrekkelijke, ruime appartementen met een zeer hoog afwerkingsniveau. Het appartement 36A is gelegen op de 1e en halve 3e verdieping. Vanuit de gang waar het toilet zich bevindt geven twee prachtig e zwarte stalen schuifdeuren toegang tot de ruime woonkamer met open keuken van 44m2. In het hart van het appartement is de luxe open keuken gelegen. De open keuken is mat zwart en greeploos. Het centrum van de keuken is een riant kookeiland met een uit Italië geïmporteerd Bianca Carrera marmeren blad. In het marmeren blad bevinden zich een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie van het merk AEG en een zwarte spoelbak met 3 in 1 kraan. In het eiland bevindt zich ook de inbouw vaatwasser. Daarnaast is de keuken uitgerust met een hoge kastenwand waarin een koelvries combinatie en twee inbouw combi ovens, eveneens van AEG. Slaapkamers aangrenzend aan de woonkamer bevinden zich aan de achterzijde. Op de bovenste verdieping liggen aan de achterzijde de master bedroom en de badkamer. De badkamer heeft een vrijstaand bad, inloopdouche, dubbele wastafel en WC. De badkamer is uitgevoerd in marmerlook tegels met zwarte inbouwkranen en overige accessoires.

Afwerkingsniveau
Het appartement is volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Het installatiewerk is compleet vernieuwd. Alle wanden zijn gestuukt en geschilderd. De gehele woning is uitgerust met inbouwspots en design wandlampen. De binnendeuren zijn traditioneel en voorzien van zwart deurbeslag. Alle vloeren zijn uitgevoerd in smaakvol lichtkleurig eiken lamelparket met hoge witte muurplinten. Het appartement is volledig voorzien van dubbele beglazing en grondig geïsoleerd: energielabel A. Alle vensterbanken zijn uitgevoerd in zwart natuursteen.

Bijzonderheden:
• Energielabel A
• Bouwjaar 1896, transformatie 2021
• Turn key gerenoveerd
• Fundering is in 2008 hersteld
• VvE in oprichting, bijdrage nader te bepalen
• Verkoop onder voorbehoud verkrijgen definitieve splitsingsvergunning
• Oplevering renovatie oktober 2021
• Overdracht november 2021
• Projectnotaris van toepassing
• Ouderdoms en niet bewoningsclausule van toepassing
• Gelegen op eigen grond

Oplevering:
november 2021

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Provenierswijk, Rotterdam

De Provenierswijk is een wijk vol historie. De vooroorlogse singels en gevels ademen geschiedenis. Achter al deze mooie gevels schuilt een wijk vol gezelligheid en levendigheid. Leuke restaurantjes en koffietentjes zijn er genoeg! 

Rotterdam Centraal

Reis je veel voor je werk? Dan is de Provenierswijk qua ligging perfect. De wijk ligt direct tegen Rotterdam Centraal aan en het centrum ligt om de hoek. De mensen die er wonen zijn vaak verknocht aan hun wijk. Wanneer ze verhuizen is dat meestal van de ene naar de andere straat; bewoners gaan de wijk niet zomaar meer uit!

 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR