Provenierssingel 85A

3033 EJ Rotterdam

Prijs

€ 699.500,- k.k.

Bouwjaar

1910

Woonoppervlakte

117 m2

inhoud

392 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

De Provenierswijk is momenteel één van de leukste en populairste wijken van de stad en de Provenierssingel, alwaar ons project gelegen is, is misschien wel de mooiste straat uit de wijk. Op loopafstand bevinden zich veel binnenstedelijke voorzieningen waaronder scholen, leuke espressobarretjes, restaurants en uiteraard het Centraal Station. Reis je met eigen vervoer, dan zijn er diverse uitvalswegen naar de diverse snelwegen.

Het project:
Aan de Provenierssingel bieden wij je project “The Single”. Het project betreft een prachtig authentiek pand dat we zowel kadastraal als bouwkundig gesplitst hebben en bestaat uit een dubbele beneden-, een tussen- en een dubbele bovenwoning die we Puck, Bert en Hans hebben genoemd en waarvan we Puck in verkoop hebben genomen.

Over Puck:
Dit schitterende appartement is gelegen op de begane grond en het souterrain (met volwaardige stahoogte) van het pand en heeft een prachtig uitzicht op de singel en het Centraal Station. Zoals we wel vaker doen in dit soort appartementen hebben we ook hier “out of the box” nagedacht over de indeling en uitstraling. Hierdoor definiëren ruimtelijk gevoel, licht en hoogte de woning in bijzondere mate. Bij de materialisatie is gekozen voor een mix van eigentijds en industrieel wat zorgt voor een geweldige, strakke, beetje rauwe maar toch ook warme uitstraling.
Behalve dat Puck ontwerptechnisch gezien een hoogstandje is, beschikt zij naast de lichte en grote woonkamer ook nog eens over onder meer twee grote slaapkamers (waarvan één met ruimte voor een walk in closet), twee toiletten en een ruime moderne badkamer.
Niet alleen intern is Puck geheel verbouwd, ook het casco van het hele pand is aangepakt: dak, gevels en raamkozijnen zijn allemaal onderhanden genomen. Verder is Puck werkelijk schitterend gerenoveerd op het zo kenmerkende Gideon niveau.
Het appartement beschikt onder meer over een luxe keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, een eigentijdse badkamer met douche bad en badmeubel en is er een parketvloer in de gehele woning gelegd en bevindt zich in de woning op de zowel de woon- als slaapverdieping een toilet. De tuin kun je middels de vide-trap zowel via de woonetage als de slaapetage bereiken.

Interesse en wil je kijken? Maak dan een bezichtigingsafspraak. Dan krijg je een goede indruk van de locatie en het appartement en kunnen onze collega’s je verder informeren en rondleiden.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar circa 1910
– Eigen grond
– Woonoppervlak circa 117 m2 / BVO 122 m2
– Energielabel A
– VVE bijdrage circa € 113,- per maand
– Projectnotaris van toepassing
– Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
– Diverse garantievoorwaarden van toepassing
– Funderingsrapport uit december 2018 met handhavingsperiode 15-25 jaar aanwezig en wordt toegevoegd aan de formele stukken

Oplevering:
In overleg.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR