Provenierssingel 85B 02

3033 EJ Rotterdam

Prijs

€ 635.000,- k.k.

Bouwjaar

1898

Woonoppervlakte

108 m2

inhoud

360 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

De Provenierswijk is momenteel één van de leukste en populairste wijken van de stad en de Provenierssingel, alwaar ons project gelegen is, is misschien wel de mooiste straat uit de wijk. Op loopafstand bevinden zich veel binnenstedelijke voorzieningen waaronder scholen, leuke espresso barretjes, restaurants en uiteraard het Centraal Station. Reis je met eigen vervoer, dan zijn er diverse uitvalswegen naar de diverse snelwegen.

Het project:
Aan de Provenierssingel bieden wij je project “ The Single”. Het project betreft een prachtig authentiek pand dat we zowel kadastraal als bouwkundig gesplitst hebben en bestaat uit een dubbele beneden-, een tussen- en een dubbele bovenwoning die we Puck, Bert en Hans hebben genoemd en waarvan we Hans in verkoop hebben genomen.

Over Hans:
Dit prachtige appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping van het pand. Zoals we wel vaker doen in dit soort appartementen hebben we ook hier het woonprogramma omgedraaid: wonen in de nok en slapen op de tweede verdieping. Door deze slimme indeling ontstaat er behalve een ruimtelijk gevoel ook veel “echte” ruimte en beschikt Hans naast de lichte en grote woonkamer ook nog eens over onder meer drie goede (slaap)kamers (waarvan één met ruimte voor een walk in closet) en een ruime badkamer.
Niet alleen intern is Hans geheel verbouwd, ook het casco van het hele pand is aangepakt: dak, gevels en raamkozijnen zijn allemaal onderhanden genomen. Verder is Hans werkelijk schitterend gerenoveerd op het zo kenmerkende Gideon niveau.
Het appartement beschikt onder meer over een luxe keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, een eigentijdse badkamer met douche bad en en badmeubel en is er een parketvloer op de zowel de woon- als slaapverdieping gelegd. Via één van de slaapkamers kun je het balkon betreden en het ruime dakterras bereik je via de openslaande deuren in de woonkamer.

Interesse en wil je kijken? Maak dan een bezichtigingsafspraak. Dan krijg je een goede indruk van de locatie en het appartement en kunnen onze collega’s je verder informeren en rondleiden.

Oplevering:
In overleg.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR