Proveniersstraat 7A

3033 CE Rotterdam

Prijs

€ 525.000,- k.k.

Bouwjaar

1901

Woonoppervlakte

155 m2

inhoud

435 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

155 m2 vloeroppervlak, verspreid over een souterrain en beletage etage, ruime en lichte kamers en veel, heel veel luxe zijn de kenmerken van dit appartement!

De Provenierswijk achter het Centraal Station is het helemaal aan het worden. In het gebied rondom de Proveniersstraat, Spoorsingel en Provenierssingel staan veel mooie oude panden met veel grandeur. Veel jonge stellen en/of gezinnen beginnen deze wijk te herontdekken en kiezen bewust voor het ultieme “urban living” in dit deel van onze mooie stad. Op loopafstand bevinden zich veel binnenstedelijke voorzieningen waaronder scholen, leuke espressobarretjes, restaurants en uiteraard het station.

Het oude en voorheen vervallen pand op nummer 7, met een beneden- en een bovenwoning, zijn getransformeerd naar twee schitterende stadsappartementen. Het pand heeft weer de uitstraling van vroeger dagen waarbij de juiste combinaties zijn gemaakt tussen oude allure en eigentijds wonen.

Het dak, gevelkozijnen en de fundering zijn vervangen en de gevels zijn gereinigd en opnieuw gevoegd. Intern zijn beide woning opnieuw ingedeeld en gerenoveerd.

De benedenwoning beschikt over een ruime en goed in te delen woonkamer met luxe keuken. Tel daarbij op de lichtinval door de grote raampartijen op beide etages en de stadstuin die te bereiken is via de openslaande deuren in het souterrain en je kunt je voorstellen dat ruimte, luxe en “stads wonen” deze woning absoluut definiëren!

Bijzonderheden:
-Bouwjaar circa 1905
-Eigen grond
-Stadstuin circa 40m2
-Vloeroppervlak circa 155 m2
-Inhoud circa 435 m3
-VVE wordt opgericht en ingeschreven in de KvK op de dag van notariële splitsing
-VVE bijdrage nog te bepalen en op advies van VVE beheerder
-Levering onder voorbehoud van splitsing op basis van ingediende aanvraag
-Projectnotaris van toepassing
-Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
-De vraagprijs is een richtprijs. De koopsom van de woning zal worden bepaald aan de hand van een inschrijving

Oplevering:
-In overleg

VandeVijver makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Provenierswijk, Rotterdam

De Provenierswijk is een wijk vol historie. De vooroorlogse singels en gevels ademen geschiedenis. Achter al deze mooie gevels schuilt een wijk vol gezelligheid en levendigheid. Leuke restaurantjes en koffietentjes zijn er genoeg! 

Rotterdam Centraal

Reis je veel voor je werk? Dan is de Provenierswijk qua ligging perfect. De wijk ligt direct tegen Rotterdam Centraal aan en het centrum ligt om de hoek. De mensen die er wonen zijn vaak verknocht aan hun wijk. Wanneer ze verhuizen is dat meestal van de ene naar de andere straat; bewoners gaan de wijk niet zomaar meer uit!

 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR