Rozenlaan 16B

3051 LR Rotterdam

Prijs

€ 495.000,- k.k.

Bouwjaar

1927

Woonoppervlakte

116 m2

inhoud

438 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

4

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Het Kleiwegkwartier is een leuke en gezellige jaren 30 woonwijk. In de directe omgeving van de woning zijn er tal van winkels en leuke horecagelegenheden gevestigd en daarmee is de wijk, wat dat betreft, geheel zelfvoorzienend. Wil je toch naar het centrum of het CS, dan kan dat vrij snel en makkelijk met het openbaar vervoer en met de fiets ben je er al binnen 10 minuten.

Het project:
Aan de Rozenlaan 16 AB bieden wij je project “ ROOS”. Het project betreft een hoekpand dat zowel kadastraal als bouwkundig gesplitst is en bestaat uit een beneden- en een bovenwoning die Rose & Axl zijn genoemd.

De VVE is onlangs opgericht, geactiveerd en ingeschreven in de Kamer van Koophandel.

Appartement Axl:
Dit prachtige appartement is gelegen op de eerste, tweede en zolderverdieping van het pand. Door de slimme indeling heeft het ontwerpteam er maar liefst een zeskamer woning en een bergzolder in ontworpen die zeer ruim aanvoelt. Doordat het een hoekwoning is, bevat de woning veel raampartijen, waardoor er overal veel licht binnenkomt.
Zowel de CV- als de elektra installatie zijn vervangen en de ramen zijn voorzien van dubbel glas. Verder is de woning werkelijk schitterend gerenoveerd.
Het appartement beschikt onder meer over een luxe keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, een eigentijdse badkamer met douche, bad en een badmeubel en is er een parketvloer op de zowel de woon- als slaapverdieping gelegd. Tenslotte kun je het ruime balkon bereiken via zowel de woonkamer als een slaapkamer.
Interesse? Maak dan een bezichtigingsafspraak. Dan krijg je een goede indruk van de locatie en het appartement en kunnen onze collega’s je verder informeren en rondleiden.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1927
• Eigen grond
• Woonoppervlak circa 116 m2 excl. metrages bergzolder
• Inhoud circa 438 m3
• VVE bijdrage zal circa € 140,- per maand gaan bedragen
• Projectnotaris van toepassing
• Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing
• Diverse garantievoorwaarden van toepassing
• Funderingsrapport uit 2019 met handhavingsperiode 15-25 jaar aanwezig en wordt toegevoegd aan de formele stukken

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR