Schieweg 114B

3038 BD Rotterdam

Prijs

€ 249.500,- k.k.

Bouwjaar

1941

Woonoppervlakte

76 m2

inhoud

297 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Een leuk 3-kamer appartement met balkon op het zonnige westen welke ideaal is voor starters. Daarnaast biedt de woning genoeg ruimte en mogelijkheden om het geheel naar eigen smaak te maken! Voorzieningen zoals uitvalswegen (A13 & A20), het centrum van Rotterdam, Centraal Station, de Randstadrail richting Den Haag en overig openbaar vervoer, supermarkten, winkels zijn allemaal op loopafstand. Daarnaast zijn recreatiemogelijkheden en het zeer geliefde Vroesenpark ook binnen handbereik.

Indeling:

Entree:
Via een karakteristieke trap wordt de woonverdieping bereikt.

1e Verdieping:
Bij binnenkomst op de woonverdieping is er een ruime hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken op deze verdieping. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime woonkamer die door de vele ramen veel lichtinval heeft. Door middel van en-suite deuren met vaste kasten wordt de achterkant van de woning bereikt. Daar bevindt zich de ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer wordt door middel van openslaande deuren het zonnige balkon bereikt welke gelegen is op het zonnige Westen. De keuken welke ook aan de achterkant van de woning is gelegen is voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, koelkast en veel kastruimte. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine en is vanuit de keuken ook toegang tot het balkon. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een 2e kamer, welke ideaal te gebruiken is als werk/slaapkamer. De badkamer is voorzien van een toilet en een douche.

Kelder:
Bij binnenkomst in de woning is er een vaste trap naar de kelder toe. Deze ideale extra ruimte in de kelder biedt veel mogelijkheden tot opslag.

Bijzonderheden:
-Het appartement is gelegen op eigen grond
-Bouwjaar 1941
-Oppervlakte ca. 76 m2.
-De woning is voorzien van dubbel glas en deels hout en deels kunststof kozijnen
-De VVE is actief, de bijdrage is € 110,53 per maand
-Verwarming middels moederhaard
-Warm water middels een (huur) boiler
-Ouderdomsclausule van toepassing

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Bergpolder, Rotterdam

Grenzend aan de wijk Blijdorp en aan de noordkant van Rotterdam Centraal (CS) ligt de wijk Bergpolder. Ook deze wijk is bij velen favoriet. Wij denken dat dit ‘m voornamelijk zit in het dorpse gevoel wat je krijgt wanneer je er doorheen wandelt of rijdt. 

Beschermd stadsgezicht

Wist je dat een groot deel van de gebouwen in Bergpolder, net als in Blijdorp, beschermd stadsgezicht is? Hierdoor blijft de Rotterdamse architectuur beschermd, wat resulteert in een mooi en eenduidig aangezicht van de gebouwen. 

Het dak op! 

Kenmerkend voor Bergpolder zijn de Hofbogen. In de bogen onder deze oude spoorlijn vind je tal van leuke hotspots, van fantastische restaurants tot leuke vintage winkels. Bovenop de Hofbogen vind je het luchtpark. Nodig hier je vrienden of familie uit voor een gezellige picknick en geniet ondertussen van het mooie uitzicht over de stad.

 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR