Schieweg 231AIII

3038 AW Rotterdam

Prijs

€ 325.000,- k.k.

Bouwjaar

1933

Woonoppervlakte

94 m2

inhoud

314 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Een leuk appartement wat ruimte biedt om het naar eigen smaak te maken! Het betreft een ruim 4-kamerappartement (94m2) gelegen op de 3e en halve 4e verdieping met o.a. een ruime woonkamer en-suite en 2 heerlijke balkons welke gelegen zijn op het oosten en het westen. Voorzieningen zoals uitvalswegen (A13 & A20), het centrum van Rotterdam, Centraal Station, de Randstadrail richting Den Haag en overig openbaar vervoer, supermarkten, winkels, recreatiemogelijkheden en het geliefde Vroesenpark zijn allemaal op loopafstand. Wie op zoek is naar een appartement dat geheel naar eigen smaakt gemaakt kan worden moet zeker even een kijkje komen nemen!

Indeling:

Entree:
Via een karakteristieke trap wordt de woonverdieping bereikt.

3e Verdieping:
Bij binnenkomst op de woonverdieping is er een ruime hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken op deze verdieping. De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en loopt door middel van mooie en-suite deuren door naar de achterzijde van de woning waar de eetkamer is gesitueerd. Vanuit de eetkamer kan door middel van openslaande deuren het ruime balkon bereikt worden welke gelegen is op het oosten. De keuken is voorzien van een keukenblok met een 4-pitsgasfornuis, oven en koelkast en biedt veel kastruimte. Ook vanuit de keuken is het balkon op deze verdieping te bereiken. Aan de voorzijde van de woning is nog een ruime kamer, welke goed te gebruiken is als slaapkamer of werkkamer. Verder is op deze verdieping nog een apart toilet met fonteintje.

Halve 4e verdieping:
Via de overloop op de 4e verdieping is de ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer en het 2e balkon te bereiken. De badkamer heeft een nette douchehoek en een wastafelmeubel. Het balkon is gelegen op het zonnige westen. Behalve deze “master bedroom” is er nog een 3e slaapkamer op deze verdieping. Verder is er op deze verdieping een 2e toilet en is er een ruimte met c.v installatie, wasmachineaansluiting en een trap die toegang geeft tot het dak, waar eventueel een dakterras gerealiseerd kan worden.

Bijzonderheden:
-Het appartement is gelegen op eigen grond
-Bouwjaar 1933
-Oppervlakte ca. 94 m2.
-De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen
-Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten
-De VVE is actief, de bijdrage is € 102,46 per maand
-Verwarming en warm water middels cv ketel
-Ouderdomsclausule van toepassing

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Bergpolder, Rotterdam

Grenzend aan de wijk Blijdorp en aan de noordkant van Rotterdam Centraal (CS) ligt de wijk Bergpolder. Ook deze wijk is bij velen favoriet. Wij denken dat dit ‘m voornamelijk zit in het dorpse gevoel wat je krijgt wanneer je er doorheen wandelt of rijdt. 

Beschermd stadsgezicht

Wist je dat een groot deel van de gebouwen in Bergpolder, net als in Blijdorp, beschermd stadsgezicht is? Hierdoor blijft de Rotterdamse architectuur beschermd, wat resulteert in een mooi en eenduidig aangezicht van de gebouwen. 

Het dak op! 

Kenmerkend voor Bergpolder zijn de Hofbogen. In de bogen onder deze oude spoorlijn vind je tal van leuke hotspots, van fantastische restaurants tot leuke vintage winkels. Bovenop de Hofbogen vind je het luchtpark. Nodig hier je vrienden of familie uit voor een gezellige picknick en geniet ondertussen van het mooie uitzicht over de stad.

 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR