Sonmansstraat 17AI

3039 DG Rotterdam

Prijs

€ 299.000,- k.k.

Bouwjaar

1935

Woonoppervlakte

76 m2

inhoud

247 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Een heerlijk 2 voormalig 3-kamerappartement gelegen in de populaire wijk Blijdorp. Het appartement heeft een open keuken welke de ruimtes goed met elkaar verbindt. Het kenmerkt zich door veel originele details en lichtinval omdat het gunstig is gelegen met vrij uitzicht aan de voorzijde. Er zijn tevens 2 heerlijke balkons aanwezig en alle voorzieningen liggen in de directe nabijheid. Winkels, openbaar vervoer (Rotterdam Centraal op 10 minuten fietsafstand), het Vroesenpark, een barbecue veld en diverse horecagelegenheden liggen op loopafstand. Binnen 5 minuten zit u tevens op de snelweg naar zowel Amsterdam als Utrecht.

Entree:
Via de gezamenlijke opgang wordt de woning bereikt.

1e verdieping:
Vanuit de entree is er een hal vanwaar alle vertrekken op deze verdieping te bereiken zijn. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime en lichte woonkamer. Het fijne vrije uitzicht vanuit de woonkamer maakt het tot een echte plek waar je kan genieten van de rust. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken, welke een open karakter heeft en voorzien is van o.a. een kookplaat, oven, afzuiger en een koel/vriescombinatie, vaatwasser en de wasmachine. Vanuit de keuken wordt het balkon bereikt welke gelegen is op het Noordwesten en waar zowel aan het begin als eind van de dag genoten kan worden van de zon. In de hal is een toilet gesitueerd en is er een ruime bergkast.

Halve 3e verdieping:
Door middel van de trap wordt de halve 3e etage bereikt welke aan de achterkant van het gebouw gelegen is. De zeer ruime slaapkamer met vaste kast en badkamer en-suite. De badkamer is voorzien van een bad met douche en een badkamermeubel met spiegel. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het ruime balkon welke gelegen is over de gehele breedte van de woning. Ook dit balkon is gelegen op het Noordwesten. Verder bevindt zich op deze etage nog een separaat toilet met fonteintje en een ruime gangkast.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1935
-Het appartement is gelegen op eigen grond
-De VVE is actief, de bijdrage is € 65,- per maand
-Verwarming en warm water middels cv ketel (Intergas, 2004)
-De gehele woning is voorzien van dubbel glas
-Dak vernieuwd in 2021

Oplevering:
-In overleg

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR