Spaarbankstraat 49

3011 HX Rotterdam

Prijs

€ 325.000,- k.k.

Bouwjaar

1958

Woonoppervlakte

58 m2

inhoud

193 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Wie wil dat nu niet!? Heerlijk stads wonen met alle denkbare voorzieningen letterlijk op een steenworp afstand. Dit appartement op de Spaarbankstraat is voorzien van 2 slaapkamers en ook nog eens 2 balkons! Door de vele ramen in de woning komt er ontzettend veel licht naar binnen. Met een paar stappen sta je op de levendige Binnenrotte en de Meent. Er zijn ontzettend veel voorzieningen op loopafstand zoals de Markthal, openbare bibliotheek, supermarkten en horeca- en delicatessenzaken. Maar ook het openbaar vervoer en het treinstation Blaak zijn allemaal binnen handbereik.

Indeling

Begane grond:
Afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en het trappenhuis.

3e verdieping:
Vanuit het portiek is met een trap de 2e verdieping te bereiken. Vanuit de entree is er toegang tot de ruime hal. Deze hal geeft toegang tot bijna alle ruimtes van de woning. De woonkamer is op dit moment gelegen aan de voorzijde en geeft door de grote raampartijen een fijne lichtinval aan de ruimte. Met een kleine blik naar rechts is zelfs de Binnenrotte te zien, die op de marktdagen een erg stadse uitstraling heeft. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, grenzend aan de woonkamer. Ook deze kamer is voorzien van grote raampartijen en je kan er zelfs voor kiezen om deze 2 kamers om te draaien, dus woonkamer achter en slaapkamer voor. De andere slaapkamer is iets kleiner en gelegen aan de voorzijde. Deze kamer geeft toegang tot het 1e balkon. De keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van diverse apparatuur en de aansluiting voor de wasmachine. Ook geeft de keuken toegang tot het 2e balkon. Vanuit de keuken is ook de badkamer te bereiken, welke is voorzien van een douche en een wastafel. Het toilet is apart en is te bereiken vanaf de hal.

Berging:
In de onderbouw is ook nog een berging aanwezig, ideaal voor fietsen.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1958
-Gelegen op eigen grond
-Verwarming en warm water door middel van stadsverwarming
-Actieve VvE, bijdrage ca € 166,- per maand
-Alle denkbare voorzieningen op een steenworp afstand

Oplevering:
-in overleg.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR