Uitweg 21-03

3051 JP Rotterdam

Prijs

€ 275.000,- k.k.

Bouwjaar

1930

Woonoppervlakte

73 m2

inhoud

261 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Klussers opgelet! 3-kamer bovenwoning van 73 m2 gelegen in de populaire wijk Hillegersberg-Zuid welke geheel naar eigen smaak is in te richten! Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, een aparte keuken, 2 balkons, 2 slaapkamers en is gelegen op de hoek van de Uitweg en de Kleiweg. Op de Kleiweg zijn alle denkbare voorzieningen te vinden en is alles binnen handbereik. Openbaar vervoer met een directe verbinding naar het centrum van Rotterdam, de Achterplas, supermarkten, diverse sportfaciliteiten, restaurants, bars, je kan het zo gek niet bedenken en het is binnen handbereik. Met de fiets is het centrum in ongeveer 10 minuten te bereiken.

Indeling

3e verdieping:
Hal/entree met kast en toegang tot de woonkamer welke gelegen is aan de voorzijde. De kamer (met meterkast en vaste kast) heeft een speelse indeling en grote raampartijen, waardoor er een fijne lichtinval binnentreedt. De dichte keuken is gelegen aan de achterzijde en grenst aan het balkon, welke ligt op het noord-westen. In de keuken is er een wasmachineaansluiting en daarnaast is er nog een kast, handig voor extra opbergruimte.

4e verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamers. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Het is een ruime kamer waar voldoende plek is voor een riant tweepersoonsbed. Ook heb je vanuit deze kamer toegang tot het balkon vanwaar je vrij uitzicht hebt over de stad. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is ook van ruim formaat. De badkamer is te bereiken middels de hal en beschikt over een inloop douche en een wastafel.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1930
-Gelegen op eigen grond
-Woonoppervlakte 73 m2
-Twee balkons
-Projectnotaris van toepassing
-In de koopovereenkomst zal er een niet-bewonersclausule, funderings-/ en ouderdomsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleedt.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR