Van Cittersstraat 22A

3022 LK Rotterdam

Prijs

€ 350.000,- k.k.

Bouwjaar

1924

Woonoppervlakte

91 m2

inhoud

363 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Unieke kans 1 woning met 2 keurige appartementen toegankelijk middels aparte voordeuren. De appartementen gelegen in de gezellige van Cittersstraat zijn intern gerenoveerd en hebben beide een nette badkamer en moderne keuken. Deze 2-kamerappartementen zijn dus ideaal geschikt voor de verhuur en voor jonge starters. Diverse winkels zoals supermarkten, avondwinkels liggen in de directe omgeving. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, het openbaar vervoer en de uitvalswegen (A13/A20) of op 10 minuten fietsafstand.

Appartement 1
Hal/entree met toegang tot de woonkamer. De woonkamer is een lichte en fijne ruimte door de grote raampartijen aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de keuken die beschikt over diverse soorten inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de badkamer die voorzien is van een douche, toilet en wastafel. Naast de badkamer is de meterkast gelegen. Tevens is er voldoende opslagruimte beschikbaar. In de woonkamer bevindt zich een trap die toegang geeft tot de slaapkamer in het souterrain (stahoogte 2.09m).

Appartement 2
Hal/entree met toegang tot de woonkamer. De woonkamer is speels door de vorm en beschikt ook over een mooie lichtinval. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de keuken die beschikt over diverse soorten inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie. Achter de wand met keukenblok bevindt zich de slaapkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de badkamer met douchehoek en wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig.

Bijzonderheden:
-Appartement 1 is 53m2
-Appartement 2 is 38m2
-Beide appartementen hebben een eigen CV-ketel
-Door het verwijderen van een afscheiding zijn beide appartementen te verbinden
-Bouwjaar 1924
-Gebruiksoppervlakte wonen ca. 91m2
-De woning is gelegen op eigen grond
-In de koopovereenkomst zullen er gezien het bouwjaar een ouderdoms-/feitelijke bewonings- en funderingsclausule worden opgenomen
-Projectnotaris van toepassing

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR