Van der Palmstraat 56

3022 VZ Rotterdam

Prijs

€ 325.000,- k.k.

Bouwjaar

1909

Woonoppervlakte

94 m2

inhoud

300 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Leuke 3/4-kamer bovenwoning van 94 m2, gelegen in een zijstraat van de Burgemeester Meineszlaan! Het appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer, 2 potentieel 3 slaapkamers en een open keuken. Tram- en bushalte op loopafstand. Diverse parken o.a. Heemraadssingel, horeca gelegenheden (o.a. Juffrouw van Zanten, Arzu, Bar Simon en De Burgemeester), Centraal Station, winkels en Diergaarde Blijdorp bevinden zich allen op wandelafstand of fietsafstand. Uitvalswegen (A16/A20) zijn goed te bereiken.

Indeling
Afgesloten portiek met bellentableau en toegang tot de trap en lift naar de bovengelegen verdiepingen.

1e verdieping:
Ruime hal/entree met tochtportaal, meterkast, CV-opstelling, toilet en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is een fijne en lichte ruimte door de hoge raampartijen. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Optisch is er een afscheiding gemaakt door er een bar te creëren met een doorkijk naar het woongedeelte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. Er zijn 2 slaapkamers, beide zijn erg ruim te noemen. De master bedroom is gelegen aan de voorzijde en de 2e slaapkamer aan de achterzijde. De nette badkamer is volledig betegeld en heeft een douche, losstaande wasbak met wastafelmeubel, douche en handdoek radiator. Een groot pluspunt is de wasruimte, waar voldoende plek is voor een wasmachine en droger en waar je je was kunt ophangen.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1909
-Woonoppervlakte 94 m2
-Eigen grond
-Volledig voorzien van dubbel glas
-Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage van € 86,-
-Verwarming en warm water middels CV-ketel, bouwjaar 2018
-In de koopakte zal er gezien het bouwjaar een ouderdomsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR