Van Nideckstraat 19A II

3039 TL Rotterdam

Prijs

€ 325.000,- k.k.

Bouwjaar

1933

Woonoppervlakte

74 m2

inhoud

251 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Fijn en licht 4-kamer appartement gelegen aan de Van Nideckstraat in de geliefde en populaire wijk Blijdorp. Het appartement is gelegen op de 2e en halve 3e verdieping. Door de vele en grote raampartijen is het een zeer licht appartement. Het levendige Vroesenpark ligt aan het einde van de straat en er zijn diverse ambachtelijke winkels en supermarkten in de directe omgeving zoals o.a. een kaasboer met heerlijke delicatessen en de AH. De uitvalswegen naar Den Haag en Amsterdam zijn binnen 5 minuten bereikbaar evenals de Randstadrail (metrostation Blijdorp) richting Rotterdam Centraal (1 halte!) en Den Haag Centraal.

Indeling

Begane grond:
Entree met trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Binnenkomst in de hal, vanwaar alle ruimtes van deze verdieping te bereiken zijn. De woonkamer is grotendeels aan de voorzijde gelegen, maar loopt wel helemaal door naar de achterzijde van de woning. Hierdoor zijn er aan beide kanten raampartijen, waardoor er een fijne lichtinval is. De keuken is naast de woonkamer gelegen en is goed van formaat. Op deze verdieping is ook een slaapkamer gelegen, maar deze kan ook prima ingericht worden als home office. Ook de badkamer is op deze verdieping gelegen en is voorzien van een douche en een wastafel. Het toilet is separaat en te bereiken vanuit de hal.

Halve 3e verdieping:
Deze halve verdieping is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van 2 slaapkamers. Beide slaapkamers geven toegang tot het balkon, vanwaar je heerlijk wegkijkt richting het groen op de Statenweg. De opstelplaats voor de cv-ketel is op de overloop.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1933
– Eigen grond
– 74m2 woonoppervlakte
– De V.v.E is actief, de bijdrage is € 75,- per maand
– Verwarming en warm water middels een CV ketel, bouwjaar 2019
– Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
-Projectnotaris van toepassing
-In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen: ouderdomsclausule, asbestclausule, feitelijke bewoningsclausule, anti-speculatiebeding en woningwet.

Oplevering:
-In overleg

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

VandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Blijdorp, Rotterdam

Als je het hebt over één van de populairste wijken van Rotterdam, dan zal de wijk Blijdorp waarschijnlijk vaak genoemd worden. Of je nu houdt van rust en groen of juist liever de reuring van het stadse leven opzoekt, Blijdorp heeft het allemaal

Neem bijvoorbeeld het Vroesenpark, waar het in de zomer bruist van de gezelligheid en waar mensen in de winter maar wat graag komen voor een heerlijke wandeling. En laten we Diergaarde Blijdorp ook niet vergeten; met een beetje geluk hoor je het brullen van de leeuwen vanuit je tuin of balkon!

Blijdorp is gevuld met gezellige kroegjes en cafeetjes waar buurtbewoners samenkomen. Bovendien ben je binnen no time in het centrum van Rotterdam, waar het bruisende stadsleven je omarmt. 

Ook wij steken het niet onder stoelen of banken: Blijdorp heeft een speciaal plekje in ons hart. De wijk is – op z’n Rotterdams gezegd – ‘ons wijkie’ en geeft ons dagelijks ontzettend veel energie. Niet voor niets is ons kantoor hier gevestigd!

 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR