Je eerste thuis.
Van twee naar samen.
Het huis waar je van droomt…

Wij staan klaar voor jouw volgende stap.

Joe van de Vijver, makelaar en eigenaar

Begin 2016 zijn we gestart vanuit de overtuiging dat mensen die een volgende stap willen zetten graag eerlijk, positief en persoonlijk geholpen willen worden. Met meer dan 18 jaar ervaring in de makelaardij, maar met ons vizier gericht op de toekomst, zijn we al ruim 6 jaar een gevestigd kantoor in de door ons zo geliefde wijk Rotterdam-Blijdorp.

Verkoop

Selling a home is selling history.

Wij begrijpen dat jouw woning uit meer bestaat dan alleen stenen. Een woning is een thuis, gevuld met persoonlijke herinneringen. Daarom behandelen wij elke verkoopopdracht met zorg. Betrokkenheid, persoonlijk contact en een mooi eindresultaat zijn hierbij van groot belang. Vanaf de eerste kennismaking tot het bepalen van de verkoopstrategie en het tekenen van het verkoopcontract: wij zijn én blijven jouw makelaar!

Aankoop

Ben je op zoek naar een makelaar die jou van A tot Z begeleidt bij de zoektocht naar een nieuwe woning?

Loop een keer bij ons binnen (vinden we gezellig!) of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een ‘bakkie pleur’ zetten we jouw woonwensen op een rij en bekijken we de mogelijkheden, die uiteindelijk kunnen leiden tot een mooi eindresultaat: het vinden jouw droomhuis! We kunnen terugvallen op een sterk netwerk; voor ons zijn er geen geheimen in deze prachtige stad.

Taxaties

Je huis taxeren voor aankoop, verbouwing of oversluiting van de hypotheek?

Als beëdigde makelaars & taxateurs zijn wij aangesloten bij Vastgoedcert en verrichten we taxaties voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Accuratesse en snelheid zijn punten waarop onze reputatie gebaseerd is.

Verhuur

Liever verhuren in plaats van verkopen?

We hebben veel ervaring in het verhuren van gestoffeerde én gemeubileerde woningen in Rotterdam. Onze huurcontracten zijn duidelijk en zonder kleine lettertjes.