Berkelselaan 36A

3037 PG Rotterdam

Prijs

€ 325.000,- k.k.

Bouwjaar

1922

Woonoppervlakte

75 m2

inhoud

295 m3

Aantal kamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Ontdek deze cascoruimte, gelegen midden in het Liskwartier. Door de woonbestemming heeft het object ontelbare mogelijkheden en wacht op een geinspireerde klusser die hier een loftachtig appartement of misschien zelfs een dubbele benedenwoning van wil maken. De ruimte leent zich uiteraard ook prima als garage of klusruimte. Het is gelegen in het schilderachtige Liskwartier en ligt in de directe omgeving van winkels (diverse supermarkten en leuke koffietentjes), openbaar vervoer en uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht.

Begane grond:
De openslaande deuren aan beide zijden van de garage maken de ruimte tot een verademing. Het is zowel een praktische toegang met voertuigen, maar biedt ook veel woonpotentieel. De tuin is gelegen aan de achterzijde en is te bereiken middels de openslaande deuren. Deze tuin van 103 m2 biedt een oase van rust en groen en is gelegen op het zuiden. Met een beetje creativiteit en vakmanschap kan deze garage worden omgetoverd tot jouw droomwoning. Aan de straatzijde kan je ook heerlijk genieten van de avondzon.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1922
-Voorzien van wateraansluiting/elektra
-Woonbestemming
-Voorzien van een tuin van 103 m2
-Oppervlakte 75 m2
-Actieve VVE, de bijdrage is €94,- per maand
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdoms – niet bewoond en funderingsclausule worden opgenomen.

-Oplevering
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR