Waterloostraat 66D

3062 TS Rotterdam

Prijs

€ 475.000,- k.k.

Bouwjaar

1903

Woonoppervlakte

87 m2

inhoud

265 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

OPEN HUIS ZATERDAG 1 OKTOBER TUSSEN 12:00 EN 14:00 UUR.

Turn-key verbouwd, eigentijds dubbel benedenhuis van circa 87m2, in wat eens een garagebedrijf was, op nummer 66 van dit charmante straatje. Het pand werd gebouwd in 1903 en is gelegen op eigen grond. De Waterloostraat werd aangelegd in 1865, bij de viering van 50 jaar Slag bij Waterloo en loopt door Kralingen Oost, van de Oostzeedijk naar de Oudedijk.

Het 2 laags appartement van circa 87m2 heeft zowel aan voor- als achterkant daglichtinval, in het souterrain en op de woonverdieping. De voorgevel werd tijdens de renovatie geheel vervangen naar een nieuw stijlvol ontwerp, en geeft door de vele ramen een mooi zicht vanuit de keuken op de straat. Via een deel van de ramen in deze pui valt het daglicht in de slaapkamer aan de voorzijde.

Indeling
De verrassende entree bij binnenkomst van het appartement leidt met een kleine trap naar de geheel open woonverdieping. De keuken van ca. 20m2 met hoge kastenwand en kookeiland aan de voorzijde, de living – ca. 22m2 – aan de achterkant. De in het souterrain gelegen kleine patio van ca. 3 m2 geeft ook op de woonverdieping een ‘buiten’, met openslaande deuren en een French balcony. Het zicht op de patio wordt bepaald door het fraaie houten paneel tegen de achterwand. In de andere wand bevindt zich nog een groot raam: een heerlijk lichte ruimte! De trap vanuit de woonverdieping naar het souterrain ligt halverwege de lange zijwand.

Souterrain
In het souterrain bevinden zich de twee slaapkamers, de luxe badkamer, de aparte WC en de ruimte voor CV en wasmachine. De master bedroom aan de achterkant heeft een kleine patio met een achterwand van verticale houten panelen, openslaande deuren en een groot raam. In de slaapkamer aan de voorkant valt het licht naar binnen door de pui.
De badkamer is fraai afgewerkt met beton ciré wanden, inbouwkranen en -douche, een luxe zwevende dubbele wastafel met lade, verlichte spiegel, vrijstaand bad en royale inloopdouche met glazen wand. De handdoekradiator en alle accessoires zijn zwart.

Woonverdieping
Het keukengedeelte beslaat de hele breedte van het voorste deel van het appartement en ligt in de lengte. De keuken is luxe uitgevoerd: met een zwart kookeiland met een dik Carrara marmeren blad dat doorloopt over de kopse kanten, en vier hoge kasten tegen de wand. In het eiland inductie met geïntegreerde afzuiger, een zwarte spoelbak met warm/koud/kokend waterkraan en de vaatwasser. In de hoge kasten twee ovens, een koel-vriescombinatie en royale bergruimte. Boven het eiland lichtpunten voor smaakvolle hanglampen en voldoende licht door de inbouwspots in het plafond. De trap naar het souterrain – waar ook de WC is – ligt ongeveer halverwege, langs de zijwand.

Materialen & afwerking
Het geheel is smaakvol afgewerkt met oog voor duurzaamheid en detail. Vanzelfsprekend zijn coax, intercom, rookmelders, voldoende stopcontacten en lichtschakelaars aangelegd; het volledige installatiewerk is tijdens de renovatie vernieuwd. Het appartement is voorzien van HR++ dubbele ramen en heeft een A-label.
Het hele appartement is uitgevoerd met een licht eiken parket visgraatvloer, m.u.v. de badkamer en WC. De binnendeuren zijn paneeldeuren, het raam- en deurbeslag is zwart.

Bijzonderheden:
– Energielabel A
– Dubbele benedenwoning
– Bouwjaar 1903, transformatie 2022
– Turn key gerenoveerd
– VvE is actief met een maandelijkse bijdrage van € 100,-, er is een MJOB beschikbaar
– Verkoop onder voorbehoud verkrijgen definitieve splitsingsvergunning
– Oplevering renovatie december 2022
– Projectnotaris van toepassing
– Ouderdoms-, funderings en niet bewoningsclausule van toepassing
– Gelegen op eigen grond

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR